Δείτε τι απάντησε αυτό το κορίτσι όταν η μαμά του, το ρώτησε πως ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο

0

Δείτε τι απάντησε αυτό το κορίτσι όταν η μαμά του, το ρώτησε πως ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο

πως ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο

Σε λίγες ημέρες θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και οι μικροί μαθητές είναι ενθουσιασμένοι.

[babyPostAd]  Υπάρχουν βεβαία κι εκείνα τα πιτσιρικάκια, που δεν θα θέλουν με τίποτα να αποχωριστούν τη μαμά και θα κλαίνε μέχρι την ώρα που θα σχολάσουν αλλά μην απογοητευτείτε… θα συνηθίσουν!

Τα περισσότερα όμως, η αλήθεια είναι πως ενθουσιάζονται και επιστρέφοντας στο σπίτι μετά την πρώτη ημέρα του παιδικού σταθμού ή του νηπιαγωγείου είναι χαρούμενα.

Κι εννοείται πως όλες οι μαμάδες θα πρέπει να καταγράψουμε σε βίντεο τις πρώτες εντυπώσεις του μικρού μαθητή ή της μικρής μαθήτριας μας. Όπως ακριβώς έκανε κι αυτή η μαμά στο βίντεο που ακολουθεί.

Άνοιξε την κάμερα, ρώτησε τη μικρή της πώς της φάνηκε η πρώτη ημέρα στο σχολείο και η απάντηση που έδωσε ήταν καταπληκτική!

Δείτε το βίντεο:

Ενώ η μικρή ζωγραφίζει, απάντησε στη μαμά της σχετικά με την παιδική χαρά του σχολείου – που είναι πάντα το πιο σημαντικό κομμάτι, σωστά; Είπε οτι διάβασε μερικά βιβλία και όταν την ρώτησε η μαμά της αν της αρέσουν οι δασκάλες της, η απάντηση της είναι ξεκαρδιστική! Είναι τόσο ενθουσιασμένη, που βάφει ολόκληρη τη ζωγραφιά που έχει μπροστά της και φ, κατηγορεί τη μαμά!

Πηγή:   gossip-tv.gr