Η Pampers θέλει να εγκαταστήσει 5,000 θέσεις αλλαγής πάνας σε αντρικές τουαλέτες…

Οι πατεράδες πολλές φορές γίνονται πολύ δημιουργικοί όσον αφορά την αλλαγή πάνας ενός μωρού εκτός σπιτιού

0

…στην Αμερική γίνονται αυτά. Ας δούμε και τη δική μας, ελληνική απάντηση σε αυτή τη δράση στο μέλλον.

Σύμφωνα με την Pampers, οι πατεράδες πολλές φορές γίνονται πολύ δημιουργικοί όσον αφορά την αλλαγή πάνας ενός μωρού εκτός σπιτιού, απλά και μόνο επειδή πάνω από το 90% των θέσεων αλλαγής πάνας σε δημόσιους χώρους βρίσκονται σε γυναικείες τουαλέτες.

Ο Donte Palmer αλλάζει την πάνα του 1 έτους γιου του σε δημόσια τουαλέτα

Και η Pampers αναλαμβάνει δράση στην Αμερική να εγκαταστήσει 5,000 θέσεις σε ανδρικές τουαλέτες. Αυτή η δράση της ακολουθεί και τη διαφημιστική της καμπάνια, η οποία ενθαρρύνει πατεράδες στο να αλλάζουν και αυτοί τις πάνες των μωρών τους και όχι μόνο οι μητέρες.

Στο βίντεο που ανάρτησε η Pampers τη Δευτέρα που μας πέρασε, εμφανίζεται ο John Legend (πατέρας 2 παιδιών) μαζί με άλλους μπαμπάδες να κάνει «μανούβρες» στην προσπάθειά του να αλλάξει μια πάνα σε δημόσιο χώρο.

Τον Οκτώβριο του 2018, η φωτογραφία του Donte Palmer να αλλάζει πάνα του μωρού του σε μια τουαλέτα έγινε viral και ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ένα δυναμικό κίνημα στο οποίο και η Pampers ανταποκρίθηκε.

Στην Αμερική πάντως υπάρχει και σχετικό νομοσχέδιο, σε πρωταρχικό επίπεδο βέβαια, που υποχρεώνει ορισμένα δημόσια κτήρια στο να παρέχουν χώρο αλλαγής πάνας ανοιχτό σε όλους.

Δείτε περισσότερα για τα Pampers
superpanes.gr