Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 23/09

0

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 23/09

προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ήλιος Αντίθεση με Χείρωνα και Ερμής Τετράγωνο Κρόνο σήμερα. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, οφείλουν να επιστρατεύσουν κουράγιο, υπομονή, λογική και ψυχραιμία σε όλες τις διαπροσωπικές τους σχέσεις και τους σημαντικούς τομείς της ζωής τους!

[babyPostAd]Κριός

Γενικά

Έχεις τελευταία την τάση, Κριέ μου, να βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη δική σου οπτική και να επιμένεις στις θέσεις σου, χωρίς να αναγνωρίζεις την ύπαρξη άλλων. Καλά θα ήταν, να κάνεις τον κόπο να δεις τις οπτικές γωνίες των άλλων και μετά, ίσως οι απόψεις σου να γίνουν πιο σφαιρικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Κριέ, που θα σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, θα γίνουν πολλές αλλαγές, οι οποίες θα είναι θετικές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις λίγο στην άκρη τα θέματα της δουλειάς. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις πάντως σιγά – σιγά αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ταύρος

Γενικά

Ο αυτοέλεγχος κι η αυτοπειθαρχία, Ταύρε μου, είναι εκείνα που χρειάζεσαι αυτή τη εποχή. Έχεις φορτωθεί πολλές υποχρεώσεις, τις οποίες αντιμετωπίζεις με τη σιγουριά ότι θα τις φέρεις όλες σε πέρας. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος όμως να τις εγκαταλείψεις, χωρίς να ολοκληρώσεις κάποια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη, Ταύρε, και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου, κάνοντας την πορεία της σχέσης σας πιο ξεκάθαρη. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, ετοιμάσου, επειδή η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να συναντήσεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου, Ταύρε, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεσκάσεις. Δε βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε σε πρώτη φάση ν’ αποφύγεις τις σπατάλες που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος

Γενικά

Ο σεβασμός και η εκτίμηση που αναζητάς από τους άλλους, Δίδυμε, δεν επιβάλλονται, αλλά κερδίζονται με ανάλογες ενέργειες και συγκεκριμένες συμπεριφορές. Φρόντισε, λοιπόν, ν’ αλλάξεις τους τρόπους προσέγγισης των άλλων και θα δεις, πως έτσι έχεις να κερδίσεις περισσότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι στάσιμα. Όμορφες στιγμές όμως θα έρθουν, αν εξωτερικευτείς στο σύντροφό σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να περάσεις τη μέρα χαλαρά και με δικά σου άτομα, ώστε ν’ αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν μια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Καρκίνος

Γενικά

Είσαι πολύ ανεξάρτητο άτομο, Καρκίνε, και απεχθάνεσαι να σε περιορίζουν με οποιονδήποτε τρόπο. Σου αρέσει το παράξενο, το ασυνήθιστο και το αντισυμβατικό. Καλά θα κάνεις, λοιπόν, να βρίσκεις συνεχώς νέα ενδιαφέροντα, για να μη βαριέσαι και μετά… γκρινιάζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που ίσως τον πιέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα θέματα της δουλειάς σου, Καρκίνε, καλό είναι σήμερα λίγο να ξεχαστούν. Προσπάθησε να ξεκουραστείς, αφού όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχες πολλή πίεση. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να πηγαίνουν καλύτερα κι αισθάνεσαι πιο άνετα.

Λέων

Γενικά

Δε σου είναι ιδιαίτερα εύκολο, Λέων, ν’ αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου στους άλλους. Έχεις πληγωθεί στο παρελθόν και δε σου αρέσει ο συναισθηματικός πόνος. Έτσι, χρειάζεσαι αρκετό χρόνο για να ανοιχτείς στους ανθρώπους. Βρες όμως τρόπο να το κάνεις πιο συχνά, αφού είναι απελευθερωτικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Λέων, λέγοντας πράγματα που τον οδηγούν σε άγχος και προβληματισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Λέων, έχουν ισορροπήσει αρκετά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς λίγο, κάνοντας πράγματα ευχάριστα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά

Δεν μπορείς να παραμείνεις κολλημένος, Παρθένε, σε κάτι για αρκετό καιρό. Αποζητάς την υπερδιέγερση, την αλλαγή και την ανακάλυψη νέων ασχολιών. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον, όμως σου αποκλείει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις κάτι απ’ όλα αυτά που έχεις επιλέξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε μου, σήμερα θα υπάρξουν μερικά προβλήματα για το σύντροφό σου, λόγω δικών σου απροσεξιών. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε ανούσια θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να χαθούν. Σήμερα, φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή σε όλο της το μεγαλείο. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Φρόντισε, λοιπόν, να μην κάνεις πολλά έξοδα και βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός

Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ, ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Προγραμματισμός είναι η λύση στα προβλήματά σου! Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για να οργανωθείς και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και σειρά. Φτιάξε ένα χαλαρό πρόγραμμα και ακολούθησέ το. Σε λίγο καιρό, θα σου περισσεύει τόσος χρόνος, που δε θα ξέρεις τι να τον κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου και, αν δεν προσέξεις, ίσως έρθουν παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι και η μοναξιά σε ταλαιπωρεί, έχεις τη διαβεβαίωσή μου ότι έφτασε ο καιρός, που με την εύνοια του Άρη στο ζώδιό σου, θα βρεις το ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, Ζυγέ, φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τα επαγγελματικά σου θέματα και να περάσεις καλά. Από αύριο, μπορείς πάλι να ξεκινήσεις και σε βεβαιώνω, ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πάρα πολύ.

Σκορπιός

Γενικά

Οι τάσεις φυγής που έχεις τελευταία, Σκορπιέ μου, δε θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Το μόνο που μπορείς να κερδίσεις, είναι λίγος χρόνος. Άλλωστε, όπου και να πας, τα προβλήματα θα σε ακολουθούν. Μάλλον, χρειάζεσαι μια κατά μέτωπο επίθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, για οποιοδήποτε ζήτημα να μιλάς στο σύντροφό σου με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, ώστε ν’ αποφύγεις τις φασαρίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Σκορπιέ, έχει έρθει στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή με αρκετή χαλάρωση και περνώντας όμορφα. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που μπορεί να μην είναι απαραίτητα. Φρόντισε να βάλεις τις κινήσεις σου σε ένα σωστό προγραμματισμό.

Τοξότης

Γενικά

Η μέρα έχει τις πιέσεις και τις ευθύνες της, Τοξότη, όμως θα καταφέρεις κατά τη διάρκειά της, να βάλεις σε μία σειρά εκκρεμότητες που σε πίεζαν μέχρι σήμερα. Μία δυσάρεστη συζήτηση με πρόσωπο του κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα φορτίσει λίγο την ατμόσφαιρα, μάλλον κατά τις απογευματινές ώρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου, Τοξότη, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου, τη στιγμή που διαθέτεις κάθε τι που χρειάζεται για να τις αντιμετωπίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλη την εβδομάδα, Τοξότη, έχεις κουραστεί αρκετά στη δουλειά σου και κατάφερες πάρα πολλά. Σήμερα, μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα ασταμάτητα. Τουλάχιστον ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

Αιγόκερως

Γενικά

Έχεις αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, Αιγόκερε, με την ελπίδα να… πιάσεις πάτο και από εκεί, πατώντας γερά, να καταφέρεις την ανοδική πορεία που τόσο επιθυμείς. Καλά θα κάνεις όμως, να ενεργοποιήσεις τις αντιστάσεις σου και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μία φορά, Αιγόκερε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με την ερωτική αύρα σου και την ευγενική συμπεριφορά σου. Προσοχή όμως σε συζητήσεις, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην καταπιαστείς και σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, με θέματα εργασίας. Τα έχεις καταφέρει όλα πολύ καλά. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Θ’ αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

Υδροχόος

Γενικά

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, Υδροχόε μου, σου δημιουργούν εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να ξεσπάς σε λάθος άτομα. Φρόντισε να συμμαζέψεις τα νεύρα σου. Είναι ξένο στο χαρακτήρα σου να ταλαιπωρείς άσχετους ανθρώπους, για τα δικά σου προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μη σκέφτεσαι σήμερα, Υδροχόε, καταστάσεις που σ’ είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι Κυριακή, Υδροχόε, ημέρα ξεκούρασης. Βγάλε από το μυαλό σου τα θέματα της δουλειάς, αφού εκεί, σε βεβαιώνω, τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά

Τώρα ξανοίγονται πολλοί δρόμοι μπροστά σου, Ιχθύ, κι έχεις το δίλημμα ποιον ν’ ακολουθήσεις, που θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη και τι να προσέξεις. Κλείσε τα μάτια, άδειασε το μυαλό σου από σκέψεις κι αφουγκράσου την καρδιά σου. Είναι ο καλύτερος καθοδηγητής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ιχθύ, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν εξηγήσεις στο ταίρι σου το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι ότι το πιθανότερο είναι τώρα, που η Αφροδίτη βρίσκεται στο Σκορπιό και σ’ ευνοεί, να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ιχθύ, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα να μπουν σε σειρά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε ν’ αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει κι από αύριο μπορείς ξεκούραστος να ξαναμπείς στο πρόγραμμά σου. Βρίσκεσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε, λοιπόν, να μην κάνεις περιττά έξοδα, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Πηγή:oroskopos.gr