Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 17/10

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 17/10

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 17/10

Η Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο, κοντράρεται με όψη Τετραγώνου με τον Ουρανό! Θα έχουμε συναισθηματικά ξεσπάσματα, νεύρα και οξυθυμία που θα πρέπει να τιθασεύσουμε, ιδίως αν ανήκουμε σε Σταθερό Ζώδιο του 1ου δεκαημέρου! 

Κριός

Γενικά

Είσαι λίγο επικριτικός απέναντι στους γύρω σου, Κριέ μου. Καλύτερα να συγκρατηθείς, ειδικά στον τρόπο που μιλάς, για να μην έρθεις σήμερα σε δύσκολη θέση με φιλικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Κριέ, απόφυγε τις στιγμές εκνευρισμού και φρόντισε για ό,τι σε απασχολεί, να συζητήσεις με το ταίρι σου. Σε βεβαιώνω ότι μετά, όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, μπορεί να μη φανούν τα θετικά των επιλογών σου από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι οι αλλαγές που έφεραν, ήταν τελικά για το καλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Οι συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για αύξηση ή τακτοποίηση των εισοδημάτων σου, σήμερα ευνοούνται.

Ταύρος

Γενικά

Μη σε πιάνει σήμερα η διάθεση, Ταύρε μου, να κάνεις επίδειξη γνώσεων στα μέλη της οικογενείας σου. Γνωρίζουν διαχρονικά την αξία σου, σε θαυμάζουν για τις ικανότητές σου και εισπράττεις την αποδοχή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου, Ταύρε μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης σας, που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι υποχρεώσεις, Ταύρε μου, και πάλι θα είναι πάρα πολλές, φέρνοντας πρόσθετο άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες στις κινήσεις σου, ώστε να νιώσεις κάπως πιο άνετα. Τα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος θ’ αρχίσουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις συνετή διαχείριση των πόρων σου.

Δίδυμος

Γενικά

Δε θέλεις ν’ ακούσεις σήμερα, Δίδυμέ μου, συμβουλές, ούτε να πάρεις αποφάσεις. Προτιμάς να περάσεις ήρεμα τη μέρα σου κι αυτό το μήνυμα θα δώσεις στ’ αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι πολύ καλή κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση και το ταίρι σου, και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις αξέχαστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα, Δίδυμε, να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι η μέρα που θα κάνεις τα παράπονά σου στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παρόλο που περιμένεις αντιδράσεις, αυτό που θα εισπράξεις είναι το αντίθετο: Κατανόηση και μια ζεστή αγκαλιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η περίοδος, Καρκίνε, είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου. Σήμερα, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις για οτιδήποτε ίσως σε πειράζει στη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου γίνουν προτάσεις, που πρέπει να δεις με σοβαρότητα, επειδή δείχνουν πραγματικά συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, φροντίζεις να ισορροπήσεις, παρόλο που πάλι τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Λέων

Γενικά

Χαίρεσαι ιδιαίτερα, Λέων, επειδή οι κόποι κι οι προσπάθειές σου δείχνουν να μην πήγαν χαμένοι. Οι καρποί αρχίζουν να φαίνονται κι αναγνωρίζεται πλέον το πόσο ευφυής είσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα, Λέων, που έχεις την εύνοια του Ερμή από το Σκορπιό, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μη σε απασχολούν θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξέρεις πολύ καλά, ότι αν βάλεις κάποιο στόχο, τον πετυχαίνεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και σε τούτη την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, Λέων, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις.

Παρθένος

Γενικά

Είναι δικό σου επίτευγμα, Παρθένε, το καλό κλίμα που επικρατεί στις παρέες σου και φυσικά έχεις την αναγνώριση ότι εσύ έγινες ο συνδετικός κρίκος των μελών τους και η αιτία να λυθούν παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Παρθένε μου, να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του. Είναι σίγουρο, ότι μετά η κατάσταση θα διορθωθεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου θα σου φέρουν μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου σήμερα, Παρθένε. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

Ζυγός

Γενικά

Μεταλαμπαδεύεις σήμερα τις γνώσεις σου, Ζυγέ, σε κοντινό σου άτομο που θα χρειαστεί τη βοήθειά σου. Μετά από αυτό, θα νιώσεις πλήρης και πολύ ευχαριστημένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το παρόν πλανητικό σκηνικό, Ζυγέ, σ’ ευνοεί και θα ισορροπήσει καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι με την εύνοια των πλανητών και τον ερωτισμό που εκπέμπεις, όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, Ζυγέ, προχώρα και σε πράξεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία, παρόλο που αυτή δύσκολα φαίνεται μέσα στην ομίχλη των πολλών εξόδων.

Σκορπιός

Γενικά

Είσαι σ’ ένα σταυροδρόμι, Σκορπιέ μου, και δεν ξέρεις πιο δρόμο να πάρεις. Αν όμως σήμερα αφήσεις να λειτουργήσει η διαίσθηση σου, θα οδηγηθείς στη σωστή κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για το πώς θα κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να διασκεδάζεις όσο μπορείς και στην πορεία θα έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις, θα έχει μεγάλη επιτυχία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα. Μπορείς να προχωρήσεις σε οικονομικές συναλλαγές για να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Τοξότης

Γενικά

Η αποφασιστικότητα κι η δύναμη σου, Τοξότη, είναι στο απόγειό τους σήμερα και τολμάς να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα σε βγάλουν από το δίλλημα που σε απασχολεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να κάνεις πολλά για τη σχέση σου, ενώ η καλή σου διάθεση θα βοηθήσει το ταίρι σου να νιώσει άνετα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, για να φτάσεις τελικά στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά συνεχίζεις να κάνεις έξοδα. Πρέπει να κατανοήσεις, ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες.

Αιγόκερως

Γενικά

Ζητάς σήμερα από τους γύρω σου βοήθεια, Αιγόκερέ μου, αφού όλα σου φαίνονται βουνό. Αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενος αποτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Αιγόκερε, διανύει μια πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε όμως σήμερα ν’ ασχοληθείς με θέματά της, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στη δουλειά σου, Αιγόκερε, και θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου, αλλά καλό είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις.

Υδροχόος

Γενικά

Κλείνεις με μεγάλη ευκολία πια, Υδροχόε, τους κοινωνικούς κύκλους που θεωρείς ότι δεν σου προσφέρουν ψυχική στήριξη. Ευτυχώς, για σένα ανοίγει ένας καινούργιος δρόμος, ο οποίος θα τραβήξει τα φώτα πάνω σου, κάτι που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Υδροχόε μου, μερικές φορές, από τους προβληματισμούς που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις, εστιάζοντας στις όμορφες πτυχές της κοινής σας καθημερινότητας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, οι προτάσεις που θα σου γίνουν, πρέπει να μελετηθούν καλά, καθώς ίσως δίνουν αποσπασματική εικόνα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές σήμερα, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα, παρόλο που τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν καλύτερα.

Ιχθύς

Γενικά

Η υπομονή σου ανταμείβεται σήμερα, Ιχθύ, αφού οι γύρω σου αποδίδουν σε σένα εύσημα, για όσα έχεις προσφέρει ψυχικά, αλλά και υλικά, ιδιαίτερα σε άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Ιχθύ, έχει αρχίσει να εξελίσσεται πολύ καλά και κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου, τώρα θα λυθούν με το βέλτιστο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε ν’ αφήσεις λίγο στην άκρη τις πολλές δραστηριότητες που έχεις και θα δεις, ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, Ιχθύ. Να ξέρεις, πως ό,τι γίνει, θα είναι πολύ καλό και υπό θετικές συνθήκες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, μα θα καταφέρεις ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Τα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα σήμερα ευνοούνται.

Πηγή:oroskopos.gr

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας