Κάθειρξης 15 ετών σε 54χρονο που βίασε ανήλικη κοπέλα!

Κάθειρξης 15 ετών σε 54χρονο που βίασε ανήλικη κοπέλα!

Κάθειρξης 15 ετών σε 54χρονο που βίασε ανήλικη κοπέλα!

Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο χρόνια και είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία που έκανε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η ανήλικη, (τότε) κοπέλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2015 στο σπίτι του 54χρονου. Η 17χρονη τον επισκέπτονταν συχνά, καθώς έκαναν παρέα. Εκεί ο κατηγορούμενος φέρεται να τη μέθυσε, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τις αισθήσεις της.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

Όταν συνήλθε, βρήκε επάνω της με κατεβασμένο το παντελόνι τον 54χρονο. Παρά τις αντιδράσεις της, ο 54χρονος, απειλώντας την ότι θα της κάνει κακό τη βίασε, αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή».

Στις 13 Ιουνίου 2015 η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και εκδόθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου ένταλμα σύλληψης.

Μετά την απολογία του την Άνοιξη του 2016 είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίστηκε από την ανάκριση και μετά την ολοκλήρωση της εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 54χρονου, με το οποίο και συνελήφθη εκ νέου από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

Τη Δευτέρα (12/03/2018) ο 54χρονος κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών.

Πηγή:madata.gr

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας