Τέσσερα χρόνια φυλακή σε ιδιοκτήτρια ενός μπουλ τεριέ που επιτέθηκε σε 12 παιδιά

Τέσσερα χρόνια φυλακή σε ιδιοκτήτρια ενός μπουλ τεριέ που επιτέθηκε σε 12 παιδιά

Τέσσερα χρόνια φυλακή σε ιδιοκτήτρια ενός μπουλ τεριέ που επιτέθηκε σε 12 παιδιά

Βρετανή καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση επειδή ο σκύλος της ράτσας μπουλ τεριέ επιτέθηκε σε 12 παιδιά σε παιδική χαρά του Νορθάμπερλαντ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 6 ρολόγια και 6 σετ περιποίησης για αγοράκι και κοριτσάκι!!!

Η 39χρονη Κλερ Νιλ αρχικά αρνήθηκε ότι ήταν η ιδιοκτήτρια του σκύλου. Ισχυρίστηκε ότι ανήκε στη Δικαιοσύνη καθώς το ζώο είχε ήδη λάβει εντολή για ευθανασία εξαιτίας δύο παλαιότερων επιθέσεων του σε παιδιά. Ωστόσο, στα μισά της ακροαματικής διαδικασίας η Βρετανή άλλαξε την αρχική της ομολογία και δήλωσε ένοχη ενόψει τη δεύτερης δίκης.

Το ακροατήριο στο Δικαστήριο του Νιούκαστλ άκουσε ότι στις 18 Μαΐου του 2016 ο σκύλος ονόματι Μάρλεϊ βρισκόταν στην αυλή της Κλερ Νιλ στο σπίτι της στο Μπάιθ χωρίς κολάρο και φίμωτρο. Το μπουλ τεριέ κατάφερε να βγει από την μπροστινή πόρτα της αυλής. Μια έφηβη βρήκε τον σκύλο στο δρόμο και αποφάσισε να τον γυρίσει στο σπίτι της ιδιοκτήτριάς του. Ωστόσο, περνώντας μπροστά από ένα πάρκο το κορίτσι έχασε τον έλεγχο του σκύλου και το μπουλ τεριέ εξαγριωμένο άρχισε να κυνηγά τα παιδιά της παιδικής χαράς.

Στο δικαστήριο διαβάστηκαν οι καταθέσεις των παιδιών θυμάτων του μπουλ τεριέ. Ένα κοριτσάκι περιέγραψε ότι λιποθύμησε όταν αισθάνθηκε τα σαγόνια του σκύλου στο σώμα της. Εννέα παιδάκια διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Τα περισσότερα χρειάστηκαν ράμματα, ενώ κάποια υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση.

Ο δικαστής χαρακτήρισε την κατηγορούμενη «ανεύθυνη σε όλα τα επίπεδα».

Πηγή:athensvoice.gr

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας