Νηστίσιμη φασολάδα στο φούρνο | Ένα ελληνικό φαγητό

Με λίγα, απλά υλικά, γίνεται πεντανόστιμη που βρήκαμε στο iefimerida.gr

Εκτός από σούπα ή χυλωμένα τα ξερά φασόλια γίνονται πεντανόστιμα και στο φούρνο. Χρυσίζουν στην επιφάνεια, εγκαταλείπουν τον περιττό ζωμό και είναι πιο εύπεπτα. Εύκολη συνταγή και μπορείτε να διατηρήσετε το υπόλοιπο στο ψυγείο.

Υλικά

Εκτέλεση

Εγώ βάζω ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και όταν τα σερβίρω.

Μια φέτα ψητό ψωμάκι -χωριάτικο, με προζύμι- συνοδεύει τέλεια αυτό το υπέροχο πιάτο.

Ολοι λένε ότι τα φασόλια φουσκώνουν.

Οχι, αν φάτε μια μικρή ποσότητα!