Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το έργο του Μake-A-Wish

Η συναυλία της χρονιάς από τον ΟΠΑΠ: Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα στον Ιππόδρομο την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα έρχονται στον Ιππόδρομο Αθηνών Markopoulo Park, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, για τη μεγαλύτερη μουσική συνάντηση της χρονιάς. Σ’ αυτή τη μοναδική συναυλία που παρουσιάζει ο ΟΠΑΠ για να στηρίξει τους σκοπούς του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα απολαύσουμε παλιές και νέες επιτυχίες, κέφι, ρυθμό και πολύ χορό.

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18:30 και λίγο πριν τις 20:00 θα δοθεί το σύνθημα για να ξεκινήσει ένα τρίωρο μουσικοχορευτικό live. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι μουσικές εκπλήξεις από τους αγαπημένους καλλιτέχνες, που συναντιούνται πρώτη φορά επί σκηνής.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και στην προπώληση θα τα βρείτε εδώ.

Εύκολη πρόσβαση στο Markopoulo Park, δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων

Η πρόσβαση στον Ιππόδρομο Αθηνών είναι εύκολη, καθώς το Markopoulo Park απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν πάρκινγκ 5.000 θέσεων. Η διεύθυνση είναι Στησαγόρα & Ελπίδος στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας (θέση Μερέντα). Οδηγίες πρόσβασης θα βρείτε εδώ.

Επιπλέον την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και από το σταθμό προαστιακού Κορωπί. Για να κλείσετε θέση στα δωρεάν λεωφορεία, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή εδώ και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα.

Από το μετρό στη Δουκίσσης Πλακεντίας θα αναχωρούν λεωφορεία κάθε 15 λεπτά, από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30, με προορισμό το Markopoulo Park. Από τον προαστιακό στο Κορωπί θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων κάθε 30 λεπτά, από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30 (σημείωση: για τον προαστιακό σταθμό Κορωπί ισχύει το εισιτήριο απλής μετάβασης αξίας € 1,40).