Ο πιο Εύκολος Τρόπος να Μεταμορφώσετε την Κουζίνα σε Λιγότερο από 10 Λεπτά

Ο πιο Εύκολος Τρόπος να Μεταμορφώσετε την Κουζίνα σε Λιγότερο από 10 Λεπτά

Μεταμορφώσετε την Κουζίνα

Για τους περισσότερους ενοικιαστές η κουζίνα είναι ο χώρος που συνήθως θέλει τις πιο πολλές αλλαγές. Επειδή, όμως, μένουν στο ενοίκιο δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Λύσεις, παρόλα αυτά υπάρχουν.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]Εμείς εδώ σας έχουμε τον πιο απλό τρόπο για να μεταμορφώσετε την κουζίνα σας σε λιγότερο από 10 λεπτά χωρίς καν να χρειαστεί να ζητήσετε την άδεια του σπιτονοικοκύρη μιας και η αλλαγή δεν θα είναι μόνιμη αλλά προσωρινή.

Αν εύχεστε να μπορούσατε να περνάτε περισσότερο χρόνο μαγειρεύοντας στην κουζίνα σας αλλά δεν υπάρχει τίποτα σε αυτήν να σας παρακινεί να το κάνετε, τότε σίγουρα φταίει η διακόσμησή της. Είναι πολύ σημαντικό για μια νοικοκυρά ο χώρος που μαγειρεύει να είναι όμορφος, φωτεινός, ευχάριστος.

Αφαιρώντας τις πόρτες από τα ντουλάπια της κουζίνας μπορείτε να αφήσετε εκτεθειμένα τα υπέροχα χρωματιστά πιατικά σας.

κουζίνα

Αφαιρέστε τα ντουλάπια από την κουζίνα σας.

Οι περισσότερες πόρτες είναι εύκολο να αφαιρεθούν και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από ένα κατσαβίδι για να γίνει κάτι τέτοιο.

Αφήστε και μερικές πόρτες στη θέση τους έτσι ώστε να κρύβετε πίσω από αυτές ό,τι δεν θέλετε να φαίνεται. Με αυτόν τον τρόπο μόνο ό,τι έχει αξία και είναι τακτοποιημένο θα φαίνεται.

κουζίνα

Πρέπει να επικρατεί τάξη.

Μια επίσης πολύ ωραία ιδέα αν το εσωτερικό των ντουλαπιών σας είναι λευκό είναι να το βάψετε σε κάποιο έντονο χρώμα που να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα της κουζίνας σας. Μια οικονομική ιδέα είναι να τους βάλετε και ταπετσαρία.

Τέλος, μην πετάξετε τις πόρτες των ντουλαπιών έτσι ώστε να τις βάλετε και πάλι στη θέση τους όταν θελήσετε να μετακομίσετε σε ένα άλλο διαμέρισμα.

κουζίνα

Βάλτε στα ράφια σας τα πιο όμορφα πιατικά σας.

Πηγή:    spirossoulis.com