Οι χάκερς δεν μας σταματάνε

Από την Κυριακή (30 Ιουνίου) το απόγευμα, μέχρι πριν από λίγα λεπτά (5 Ιουλίου) χάκερς κατέλαβαν τη σελίδα μας στο Facebook. Έσβησαν από διαχειριστές τη συντακτική μας ομάδα και άλλαξαν την κατηγορία της σελίδας μας από babyradio σε… άλλου τύπου baby.

Όμως, με τη βοήθεια της εταιρίας Facebook μπορέσαμε και διορθώσαμε την κατάσταση. Δεν ήταν εύκολο, αλλά το πείσμα μας μας βοήθησε να βρούμε τα κατάλληλα άτομα, στις κατάλληλες θέσεις για να ψάξουν την υπόθεση και να μας επαναφέρουν στην κατάσταση που βρισκόμασταν. Θέλουμε πραγματικά να τους ευχαριστήσουμε για τη βοήθειά τους. Δεν αναφερόμαστε ονομαστικά, μιας και μας ζητήθηκε να μην το κάνουμε.

Το υλικό μας για τον προηγούμενο χρόνο έχει σβηστεί, αλλά είμαστε εδώ για να το ανανεώσουμε και να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Είσαστε μαζί μας;

Θέλω να σας ζητήσω συγνώμη αν τις προηγούμενες ημέρες είδατε υλικό από τη σελίδα μας που δεν ανταποκρίνεται σε όσα έχουμε μέχρι σήμερα επιδείξει και που περιμένετε. Αυτό το υλικό έχει σβηστεί και η σελίδα μας είναι συνεχώς σε επιφυλακή.

Θέλω να σας ευχαριστήσω που μείνατε πιστοί στην κοινότητα που έχουμε αναπτύξει μέσα από αυτές τις σελίδες, για τα μηνύματα συμπαράστασης που μας στείλατε και που δεν τα παρατήσατε σε αυτές τις δύσκολες ημέρες. Θέλω επίσης να σας δηλώσω την αφοσίωσή της ομάδας του babyradio στο να γίνει η κοινότητά μας ακόμα μεγαλύτερη και η πληροφορία που θα μεταδίδεται από αυτές τις σελίδες να είναι ακόμα πιο ποιοτική.

Σας ευχαριστώ πολύ

Μιχάλης Χριστοδούλου

Διαβάστε ακόμα:

Τι μας δίδαξε η κόρη μας για τη ζωή

Σήμερα, ξαναξεκινάμε!

Ο Μιχάλης Χριστοδούλου είναι σύζυγος και πατέρας 2 παιδιών στο Δημοτικό. Είναι υπεύθυνος του Κέντρου Ανθρωποκεντρικής Ενδυνάμωσης "Βάλε Χρώμα στη Ζωή" και ασχολείται με πολλά projects που βοηθούν τους ανθρώπους να εξελίξουν τις ικανότητές τους σε διάφορους τομείς της ζωής.