Όλγα Πηλιάκη | Πήγε μία ώρα νωρίτερα τον γιο της στον αγιασμό

Τι έκαναν οι δυο τους την ώρα που χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι να ξεκινήσει ο αγιασμός;

Φωτό: instagram.com

Την τιμητική τους έχουν σήμερα οι μαθητές που επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες για μία ακόμη χρονιά γνώσης και εκπαίδευσης. Από νωρίς το πρωί, οι μαμάδες αποχαιρέτησαν τα παιδιά τους που έφυγαν για το σχολείο, ενώ κάποιες θέλησαν να τα συνοδεύσουν και στον αγιασμό.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η Όλγα Πηλιάκη, η οποία συνόδευσε τον γιο της Μανώλη στην πρώτη του μέρα στο σχολείο. Οι δυο τους, ωστόσο, έφτασαν εκεί νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περιμένουν για μία ολόκληρη ώρα.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η γυμνάστρια του ανσάμπλ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκάλυψε τι έκανε με τον Μανώλη μέχρι να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς. Μαμά και γιος βρέθηκαν σε κοντινή καφετέρια και απόλαυσαν το χυμό τους, με την όμορφη Όλγα να φωτογραφίζει το αγόρι της αγουροξυπνημένο, αλλά πολύ γλυκό.

Φωτό: instagram.com

«Όταν φτάνεις μια ώρα νωρίτερα από ό,τι πρέπει στον αγιασμό! Καλή σχολική χρονιά, παιδιά!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τη συνόδευε.