Ολυμπία Χοψονίδου: Στο γήπεδο με τα παιδιά της, ενάμιση μήνα μετά την γέννηση της κόρης της!

Ολυμπία Χοψονίδου: Στο γήπεδο με τα παιδιά της, ενάμιση μήνα μετά την γέννηση της κόρης της!

Ολυμπία Χοψονίδου

Σχεδόν δύο μήνες πέρασαν από την ημέρα που η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης υποδέχτηκαν στον κόσμο το πέμπτο παιδί τους! Η πρώην Σταρ Ελλάς έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της και μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού τρία αγόρια (τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη) και δύο κορίτσια, την Αιμιλία και το νεογέννητο μωρό της και οι ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι αυξήθηκαν κι άλλο.

Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε ένα ταξίδι στην Disneyland για ΟΛΗ την οικογένεια και πολλά φανταστικά δώρα

[babyPostAd]
Το ζευγάρι, όμως, είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ καθώς επιθυμούσε από την αρχή της σχέσης του μεγάλη οικογένεια! Με τρία αγόρια και δύο κορίτσια, η Ολυμπία και ο Βασίλης δεν έχουν να ζητήσουν τίποτα άλλο. Η μελαχρινή καλλονή, ως πολύτεκνη μητέρα, αναγκάζεται να μένει σπίτι συνέχεια ώστε να φροντίζει τα πέντε παιδιά τους, όσο ο γοητευτικός παίκτης του Ολυμπιακού αγωνίζεται για την ομάδα του.
Το βράδυ της Παρασκευής, όμως, η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε ένα διάλειμμα από τις δουλειές του σπιτιού και βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ώστε να παρακολουθήσει μαζί με τα παιδιά της το ντέρμπι, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, εξαιτίας ενός μικρού τραυματισμού που υπέστη. Η όμορφη σύζυγός του βρέθηκε όμως στο ΣΕΦ, ώστε να στηρίξει την ομάδα του συζύγου της!
Δες τις φωτογραφίες:
 1 2 3 4 5
Πηγή: tlife.gr