Όταν ένα παιδί χρειάζεται επειγόντως νοσοκομείο (Vid)

Όταν ένα παιδί χρειάζεται επειγόντως νοσοκομείο (Vid)

 παιδί χρειάζεται νοσοκομείο

Μάχη με τον χρόνο προκειμένου να μεταφερθεί όσο πιο γρήγορα γινόταν ένα παιδί στο Νοσοκομείο Παίδων έδωσε την Τετάρτη το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης.

Στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα ο Αστυνομικός, Ανδρέας Σπερδούλης, ακούγεται ένα παιδί στο πίσω κάθισμα να κλαίει, ενώ το περιπολικό κινείται με αστραπιαία ταχύτητα διασχίζοντας κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας μέχρι το νοσοκομείο Παίδων.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]Το βίντεο αρχίζει με το περιπολικό να «ουρλιάζει» από ένα σημείο επί της οδού Πατησίων με τον Αστυνομικό οδηγό με ατσάλινη πειθαρχία να μανουβράρει το όχημα σε ώρα με έντονο κυκλοφοριακό φόρτο μέχρι που φθάνει στο νοσοκομείο σε χρόνο μικρότερο από… 3 λεπτά.

Κορυφαία στιγμή όταν το περιπολικό της Άμεσης Δράσης εισέρχεται στο Νοσοκομείο Παίδων και από τον ασύρματο ακούγεται η φωνή του Κέντρου επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. να δίνει συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς για τις ενέργειες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί καθημερινά υπερβαίνουν τα ανθρώπινα όρια προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους μεταξύ πολύ σοβαρών κινδύνων από τη μια και τρομακτικών ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής από την άλλη.

Πηγή: Argonafplia.gr