Χρωματιστά σνακ που όλα τα παιδιά θα λατρέψουν

Χρωματιστά σνακ που όλα τα παιδιά θα λατρέψουν

Χρωματιστά σνακ που όλα τα παιδιά θα λατρέψουν

Οι περισσότεροι λένε ότι μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις, πόσο μάλλον όταν αυτή έχει να κάνει με το φαγητό που πρόκειται να φάει κάποιος. Οι περισσότεροι όταν ένα φαγητό έχει μια αντιαισθητική εικόνα ή απλά δεν είναι ωραία εμφανισιακά δεν πρόκειται να το φάνε, πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε παιδιά.

Όσο πιο πολύχρωμα και ιδιαίτερα είναι τα φαγητά που τους βάζετε στο τραπέζι τόσο η όρεξη τους μεγαλώνει. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να εμπνευστείτε και να γίνετε ο «ζωγράφος» του φαγητού των παιδιών σας, κάποιους από αυτούς θα τους δείτε και παρακάτω.

Σουβλάκια σε χρώματα του ουράνιου τόξου

Χρησιμοποιείστε ξυλάκια από σουβλάκια και περάστε μέσα διάφορα ψητά λαχανικά. Να θυμάστε όσα περισσότερα λαχανικά με διαφορετικά χρώματα χρησιμοποιήσετε τόσο το καλύτερο.

souvlakia

Χρωματιστή φρουτοσαλάτα

Πάρτε όσα φρούτα έχετε στο σπίτι και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια και βάλτε στη σειρά ανάλογα με το χρώμα τους.frouta

Γιαούρτι σε ριγέ αποχρώσεις

Χρησιμοποιήστε μεγάλα ποτήρια και βάλτε μέσα στρώσεις από γιαούρτι, φρούτα και δημητριακά, όλα όσα πρέπει να έχει ένα καλό πρωινό για να ξεκινήσει κάποιος με ενέργεια την μέρα του.

giaourti

Ζελές ουράνιο τόξο

Χρησιμοποιήστε διαφορετικές γεύσεις ζελέ και βάλτε το σε μικρά μπολάκια δημιουργώντας διαφορετικές στρώσεις από χρώματα.

zeles

Χρωματιστή πίτσα

Φτιάξτε ή αγοράστε ζύμη για πίτσα και βάλτε από πάνω όσα λαχανικά θα βάζατε μαζί με κάποια άλλα που ίσως το παιδί σας να μην τρώει τόσο εύκολα. Κόψτε τα σε κομμάτια και βάλτε τα στη σειρά για να δημιουργήσετε ένα πολύχρωμο αποτέλεσμα.pitsa

Πηγή: In.gr

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας