Κάψτε το Λίπος και Εξαφανίστε την Κυτταρίτιδα με το «Θαυματουργό» Ρόφημα του Φθινοπώρου!

Κάψτε το Λίπος και Εξαφανίστε την Κυτταρίτιδα με το «Θαυματουργό» Ρόφημα του Φθινοπώρου!

Κάψτε το Λίπος και Εξαφανίστε την Κυτταρίτιδα με το «Θαυματουργό» Ρόφημα του Φθινοπώρου!

Έχοντας μπει πλέον στο Φθινόπωρο, τουλάχιστον ημερολογιακά, η διάθεσή μας για ανανέωση είναι μεγάλη. 

Ένας από τους βασικούς στόχους που οι περισσότεροι από εσάς έχετε βάλει είναι να χάσετε τα κιλά των διακοπών, να αλλάξετε το σώμα σας, να κάψετε λίπος και να εξαφανίσετε επιτέλους την τόσο ενοχλητική κυτταρίτιδα.

Φυσικά για να πετύχετε τους παραπάνω στόχους χρειάζεται να κάνετε κάποιες δραστικές αλλαγές στα θέματα διατροφής και άσκησης. Υπάρχου, όμως, και μερικά ακόμα tricks τα οποία συνδυαστικά με την σωστή διατροφή και την άσκηση μπορούν να σας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

κυτταρίτιδα

Η τσουκνίδα είναι πραγματικά θαυματουργή.

Ένα από αυτά τα tricks είναι και το παρακάτω ρόφημα τσκουνίδας το οποίο πραγματικά υπόσχεται ότι μπορεί να κάνει θαύματα.

Η τσκουνίδα γνωρίζατε μέχρι τώρα ότι χρησιμοποιείται στο φαγητό, στις σαλάτες και στις σούπες. Εμείς ερχόμαστε να σας πούμε πως πλέον μπορείτε και να την πίνετε. Είναι γεμάτη βιταμίνες A, B, C, E, B2, K, ιχνοστοιχεία, ασβέστιο, φολικό οξύ, μαγνήσιο και σίδηρο και αμινοξέα.

Επομένως, λόγω της περιεκτικότητάς της σε σερετονίνη και ακετυλοχολίνη, η τσουκνίδα βοηθάει πολύ και στην απώλεια βάρους ενώ καταπολεμάει και την κυτταρίτιδα.

κυτταρίτιδα

Δείτε το λίπος να εξαφανίζετε από το σώμα σας.

Βρείτε, λοιπόν, τσουκνίδα σε καταστήματα με βότανα ή και με βιολογικά προϊόντα και φτιάξτε το ρόφημά σας. Βράστε νερό και αφού το βάλετε στο φλιτζάνι ρίξτε μέσα μερικά φύλλα τσουκνίδας. Σκεπάστε με ένα πιατάκι το φλιτζάνι και μετά από 5 λεπτά αφαιρέστε το. Στραγγίστε τα φύλλα τσουκνίδας και πιείτε τον ζωμό.

Σίγουρα η γεύση του δεν θα σας αρέσει πάρα πολύ λόγω του ότι είναι πικρή αλλά… μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος;

Πηγή:   spirossoulis.com

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας