Αυτή η μικρούλα υποδέχεται την μαμά της με τον πιο ένθερμο τρόπο!

Αυτή η μικρούλα υποδέχεται την μαμά της με τον πιο ένθερμο τρόπο!

Αυτή η μικρούλα υποδέχεται την μαμά της με τον πιο ένθερμο τρόπο!

Όταν ήμουν παιδί, καθόμουν δίπλα στο παράθυρο, ενώ έκανα τις εργασίες μου, περιμένοντας με ανυπομονησία το αυτοκίνητο της μητέρας μου να φανεί από τη στροφή μετά από μια μέρα στη δουλειά. Δεν θυμάμαι πολλά για τα παιδικά μου χρόνια, αλλά βασισμένη σε ένα βίντεο της αξιολάτρευτης αντίδρασης αυτής της μικρής προς στην μαμά της που επιστρέφει από την δουλειά, δεν μπορώ παρά να φανταστώ ότι ο ενθουσιασμός μου να την δω ήταν ακόμα πιο ξεκάθαρος τότε από αυτό που μπορώ  να θυμηθώ.

Ο μπαμπάς της, ο οποίος έχει το ψευδώνυμο από το RoadWarrior_lvl29 στο Reddit, την κατέγραψε με την κάμερα και η αντίδραση της θα σας κάνει να λιώσετε!

«Η κόρη μου είναι πάντα ενθουσιασμένη όταν η γυναίκα μου γυρίζει από τη δουλειά της,» έγραψε ο μπαμπάς. «Σήμερα, την κατέγραψα τελικά σε βίντεο.» Σε αυτό , η πεθερά του μπαμπά κρατάει το κορίτσι σταθερά στον πάγκο, όπου την βλέπουμε να χτυπάει τα πόδια της με ενθουσιασμό, και να απλώνει τα χέρια της σε μια προσπάθεια να φτάσει στην μαμά της. Τελικά την αφήνουν κάτω και τρέχει προς τη μαμά της που εκείνη την ώρα φτάνει στην πόρτα. «Σε εμένα δεν το κάνει όλο αυτό όταν επιστρέφω στο σπίτι», ακούγεται σε κάποια στιγμή ο μπαμπάς να λέει πίσω από την κάμερα.

Κάποιες φορές, απλά χρειαζόμαστε την μαμά μας, σωστά;

 

My daughter always gets super excited when my wife gets home from work. Today, I finally got it on video. from r/aww

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας