Υπάρχουν παιδιά που γεννιούνται ευτυχισμένα;

Υπάρχουν παιδιά που γεννιούνται ευτυχισμένα;

Υπάρχουν παιδιά που γεννιούνται ευτυχισμένα;

Αρκετοί γονείς διαπιστώνουν μια πολύ χαρακτηριστική διαφορά ανάμεσα στα παιδιά τους. Το ένα τους παιδί είναι από την πρώτη τη μέρα της ζωής του «εύκολο» παιδί και μονίμως χαμογελαστό ενώ το άλλο τους παιδί έχει μεταπτώσεις στη διάρκεια της μέρας ή γκρινιάζει με το παραμικρό.

Ενημερώσου Πρώτος για Όλα τα νέα Προϊόντα και Προσφορές της FrezyDerm. Εγγράψου Τώρα!
Γιατί κάθε μέλος της οικογένειας έχει ανάγκη τη φροντίδα & περιποίηση που του αξίζει!

Ακόμη οι αντιδράσεις τους τυχαίνει να είναι διαφορετικές. Όταν πέφτει κάτω το χαρούμενο παιδί, ξανασηκώνεται και δεν τρέχει τίποτα ενώ όταν πέφτει κάτω το άλλο, το κλάμα του μπορεί να ταράξει ολόκληρη συνοικία. Τι συμβαίνει με αυτά τα παιδιά; Γεννιούνται ευτυχισμένα από μόνα τους;

Αρκετοί ειδικοί και γονείς δεν θα μπορούσαν παρά να απαντήσουν πως «ναι, κάποια παιδιά γεννιούνται ευτυχισμένα»… Και είναι σημαντικό για τους γονείς να μπορέσουν να διακρίνουν την ψυχική ιδιοσυγκρασία του παιδιού τους, προκειμένου να το βοηθήσουν να γίνει ένας «σωστός» ενήλικας. Παρά το γεγονός ότι η ευτυχία είναι «διάθεση» και όχι κάποιο εγγενές χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του ανθρώπου, υπάρχουν παιδιά που ως τα πρώτα 5 έτη της ζωής τους θα δείξουν ότι είναι ευτυχισμένα από τη φύση τους. Το βασικό συναισθηματικό και κοινωνικό τους στυλ είναι εκείνο του ευτυχισμένου ανθρώπου που δεν γκρινιάζει εύκολα, δεν το βάζει κάτω, ξεπερνά πιο εύκολα τις δυσκολίες.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Πηγή:mommy.gr

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας