Στην μπανιέρα δυο-δυο! 6 tips για τη μαμά διδύμων

Στην μπανιέρα δυο-δυο! 6 tips για τη μαμά διδύμων

Στην μπανιέρα δυο-δυο! 6 tips για τη μαμά διδύμων

Ένα από τα πράγματα που αγχώνει πολύ τις μαμάδες είναι το πώς θα κάνουν μπάνιο το μωρό τους με ασφάλεια. Κι όταν έχεις δύο, το άγχος είναι λίγο περισσότερο.

Μην ανησυχείτε! Εάν ζείτε τις πρώτες ημέρες με τα μωρά, είναι λογικό η άγνοια και η απειρία να σας δημιουργούν ακόμα περισσότερες αγωνίες και ερωτηματικά.

Αυτές είναι οι 6 συμβουλές μας για το μπανάκι των μωρών:

1. Ζητήστε βοήθεια. Δεν είναι εύκολο πράγμα να έχεις δύο μωρά στο μπάνιο. Κάντε τα μπανάκι όταν είναι στο σπίτι και ο μπαμπάς τους, η μητέρα ή η πεθερά σας. Τέσσερα χέρια είναι καλύτερα από τα δύο!

2.Αν είστε μόνη, μια λύση είναι να τα κάνετε μπανάκι εκ περιτροπής. Το ένα βράδυ το ένα μωρό, το άλλο βράδυ το άλλο!

3.Αν σας είναι αδύνατον να τα κάνετε μπάνιο λίγο πριν τον ύπνο, που είναι και το ιδανικό καθώς τα ηρεμεί, κάντε το μέσα στην ημέρα, όταν θα έχετε ενέργεια και ίσως κάποια βοήθεια.

4.Προμηθευτείτε οτιδήποτε μπορεί να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη.

Υπάρχουν διπλές θεσούλες που προσαρμόζονται στην μπανιέρα και σας δίνουν την δυνατότητα να τα πλένετε με περισσότερη ευχέρεια. Αυτό φυσικά όταν πια τα μωρά θα μπορούν να κάθονται.

5.Ρυθμίστε το τηλέφωνο του ντους ώστε να τα ξεπλένετε πιο εύκολα, αντί να ρίχνετε πάνω τους νερό με κουβαδάκι ή με τα χέρια σας μόνο.

6.Πριν τα βάλετε στο μπάνιο, έχετε ετοιμάσει από πριν τις αλλαξιές, τις πάνες, τις κρεμούλες, τα λαδάκια, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα αφήσετε ούτε στιγμή.

Έτσι όπως θα είναι τυλιγμένα στις πετσετούλες τους και θα μυρίζουν μωρουδίλα, αυτή την αξεπέραστη μυρωδιά, θα νιώσετε την απόλυτη ευτυχία!

Πηγή:  mytwins.gr

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας