Παιδικό Βιβλίο | Το σκουπιδονήσι του ωκεανού

Από την πρώτη κιόλας σελίδα του βιβλίου κάνεις βουτιά στα βαθιά. Κολυμπάς νοερά στις θάλασσές μας, γνωρίζεις τους κατοίκους τους και μαθαίνεις ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μέσα από μια τρυφερή ιστορία, συνειδητοποιείς πως η ευθύνη για τα δεινά τους βαραίνει εμάς τους ανθρώπους, αλλά και πως είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε το περιβάλλον.

Ένα βιβλίο που αποκαλύπτει στον μικρό αναγνώστη ποιο είναι το πιο ισχυρό όπλο για τη σωτηρία του περιβάλλοντος: η αγάπη και ο σεβασμός για το μεγάλο σπίτι μας, τον πλανήτη. Εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα…

Ένα βιβλίο με δραστηριότητες και αυτοκόλλητα

Σύνοψη του βιβλίου

Ο Άλμπι και η Αλμπίνα, τα δύο αγαπημένα άλμπατρος, η Λώνα η χελώνα και ο Φίνι το δελφίνι είναι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μας. Μιας μεγάλης περιπέτειας που μας ταξιδεύει στον πανέμορφο Ωκεανό αλλά και στο Σκουπιδονήσι του, ένα νησί φτιαγμένο από σκουπίδια. Θα γίνει καλά ο Άλμπι; Η θάλασσα θα καθαρίσει; Τι μπορώ να κάνω εγώ γι’ αυτό; Να μερικά από τα ερωτήματα που μας θέτει η ιστορία αυτή ενώ την ίδια ώρα μας διδάσκει πως εμείς οι ίδιοι μπορούμε να προστατέψουμε το περιβάλλον. Φτάνει να το αγαπήσουμε και να το νοιαστούμε όπως το ίδιο μας το σπίτι! Με δραστηριότητες και αυτοκόλλητα!

Δείτε το βιβλίο

Συγγραφέας/εις: Μάττα Μερόπη
ISBN: 9786185197360
Ημερ/νία έκδοσης: 4/2018
Εκδότης: Πορφύρα Εκδόσεις
Σελίδες: 32
Συντελεστές: Δενεζάκη, Λιάνα (Εικονογράφος)
ISBN 10: 6185197367