Παραμύθι-υπνωτικό: Σουηδός ισχυρίζεται πως το βιβλίο του κοιμίζει τα παιδιά [εικόνες & βίντεο]

paramuthiupnos708Ο Σουηδός συγγραφέας, Carl Johan Forssen Ehrlin φαίνεται πως δίνει λύση στις μαμάδες όλου του κόσμου. Εγραψε ένα βιβλίο, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, κάνει τους πάντες να κοιμηθούν.

Τίτλος αυτού «The Rabbit Who Wants To Fall Asleep» και αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή του βρετανικού Amazon και στο Νο 5 του αμερικανικού.

Με μια πρώτη ματιά το παραμύθι δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα παιδικά βιβλία, όσον αφορά την γραφή και τις τεχνικές.

Ο συγγραφέας ισχυρίζεται πως ξόδεψε πολλά χρόνια, ώστε να αναπτύξει τεχνικές που βοηθούν τα παιδιά να χαλαρώσουν. «Πέρασαν τρεισήμισι χρόνια για τελειοποιήσω την ιστορία μου, χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνικές με τον κατάλληλο τρόπο», λέει ίδιος στην Telegraph.

book-Sw1
Εικόνα από το βιβλίο

Εκατοντάδες γονείς σε on line κριτικές τους έκαναν λόγο πως πρόκειται για ένα πραγματικό εργαλείο στα χέρια τους για να κοιμηθεί το παιδί τους.

«Ο μεγαλύτερος μου γιος αποκοιμήθηκε στις πρώτες τρεις σελίδες, ενώ ο μικρότερος, που είναι και πιο άτακτος στην τελευταία πρόταση του βιβλίου. Σας ευχαριστώ», σημειώνει η Lizzy Mellor.

Ενας μπαμπάς ανέφερε πως έβαλαν να ακούσουν το παραμύθι στο αυτοκίνητο και τόσο εκείνος και ο γιος του αποκοιμήθηκαν σε αυτό και τράκαραν. (Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει αν η κριτική αυτή είναι πραγματική).

Πάντως, παρά τα θετικά σχόλια, το Amazon.co.uk δίνει μόλις ένα αστέρι στο βιβλίο, ενώ αρκετοί είναι οι γονείς που ισχυρίζονται πως δεν δούλεψε καθόλου.

https://www.youtube.com/watch?v=3cIYdPYHskI