Παραμύθια: Η Τσαλιγοπούλου τραγουδάει την Τεμπέλα Μπάλα Μπούλα

Ωχ...ποιος τρέχει πάλι τώρα, ας είχαμε μια αιώρα! μας λέει η Τεμπέλα Μπάλα Μπούλα καθώς παίζει όοοολη την ημέρα.

Μα που βρίσκεται επιτέλους αυτό το νησί της Φαντασίας;

Ο Γιάννης και η Χαρά έχουν μόνο έναν τρόπο για να το ανακαλύψουν! Να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη… και με καράβι τους τη μουσική να σαλπάρουν σε έναν μαγικό, μελωδικό, πολύχρωμο κόσμο, αυτό της νέας συλλογής μουσικοθεατρικών παραμυθιών για όλους τους μικρούς μας φίλους, “Το νησί της Φαντασίας”.

Απολαύστε την Ελένη Τσαλιγοπούλου καθώς τραγουδάει τη Τεμπέλα Μπάλα Μπούλα, μέρος της συλλογής “Το Νησί της Φαντασίας”

Στο Νησί της Φαντασίας θα συναντήσουμε τη Νόνη, ένα περήφανο παγόνι, μια κουτσομπόλα Χελωνίτσα, έναν ερωτευμένο σκαντζόχοιρο, την τεμπέλα μπάλα Μπούλα, ψείρες που κουρεύονται, νότες που κολυμπάνε, αγελάδες που σκαρφαλώνουν στα δέντρα και παπαγάλους που γαβγίζουν, μια Ψιχουλιά (μα ένα δέντρο που κάνει ψίχουλα φυσικά…) τον Κο Ξερόλα που τα ξέρει όλα, και πολλά ακόμη υπέροχα πλάσματα!

12 παιδικά τραγούδια, 12 μουσικές ιστορίες που ερμηνεύουν οι: Δημήτρης Ζερβουδάκης, Γιάννης Κότσιρας, Παντελής Κυραμαργιός, Μάρκος Κουμάρης (Locomondo), Βιολέτα Ίκαρη, Ναταλία Λαμπαδάκη, Χρήστος Μάστορας, Αργύρης Μπακιρτζής, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, Μαρία Παπαγεωργίου, Αγγελική Τουμπανάκη και Ελένη Τσαλιγοπούλου. μαζί με την παιδική-εφηβική χορωδία του Ωδείου Νικόπολις.

Βρείτε «Το Νησί Της Φαντασίας» στα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/ToNisiTisFantasias