Πατατοσαλάτα, η τέλεια συνοδεία για BBQ

Υλικά συνταγής

3 κ.σ. Άλλη μια υπέροχη εκδοχή της πατατοσαλάτας.

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τις πατάτες (με τη φλούδα) και τις βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό να τις καλύπτει. Τις αφήνουμε να βράσουν για 25΄-30΄ μέχρι να τρυπιούνται με τη λάμα του μαχαιριού.

Τις στραγγίζουμε και τις ξεπλένουμε με κρύο νερό ώστε να πέσει η θερμοκρασία τους και να μπορούμε να τις πιάσουμε. Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Τις βάζουμε σε μπολ.

Τις περιχύνουμε με το ξίδι και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (αυγά, σέλερι, φρέσκα κρεμμυδάκια, αγγουράκι, πιπεριά, μαγιονέζα, άνηθο, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Ανακατεύουμε απαλά τη φανταστική πατατοσαλάτα και την αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες.

Mερίδες: 8

Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτά

Χρόνος Κατάψυξης: 20 λεπτά

την διαβάσαμε στο argiro.gr