Πένες με σπανάκι και ανθότυρο

Η ιδανική μακαρονάδα με πένες που συνδυάζει και το σπανάκι.

Υλικά

Τρόπος παρασκευής

Ρίξτε το σπανάκι σε λίγο καυτό, αλατισμένο νερό και βράστε το για 2 λεπτά. Κατόπιν στραγγίστε το.

Σε ένα μεγάλο αντικολητικό  τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι με το λάδι και σβήστε τη φωτιά. Ανακατέψτε με ένα πιρούνι το ανθότυρο με την παρμεζάνα

Βράστε τα ζυμαρικά «al dente», στραγγίστε τα και ρίξτε τα αμέσως στο τηγάνι. Βάλτε το σε χαμηλή φωτιά, προσθέστε το γάλα, τα τυριά και πιπέρι. Ανακατέψτε και όταν λιώσουν τα τυριά σερβίρετε αμέσως.