Το πιο εύκολο σοκολατένιο κέικ… Σας έχουμε την ιδανικότερη συνταγή!
Μερίδες:για μια μικρή φόρμα του κέικ
Χρόνος προετοιμασίας:5′
Χρόνος μαγειρέματος:25′
Έτοιμο σε:30′
Υλικά
- 1 μικρή συσκευασία μερέντα (πάστα φουντουκιού)
- 2 αβγά
- 10 κουτ.σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175ºC.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά με κουτάλι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στρώνετε με χαρτί για ψήσιμο μια μικρή φόρμα του κέικ.
Μεταφέρετε το μίγμα και στρώνετε ομοιόμορφα την επιφάνεια. Ψήνετε για 25-30 λεπτά.
Φωτογραφία – Food Styling: Αντωνία Κατή