Πώς είναι να γίνεσαι μητέρα στα 54; Η ηθοποιός Μπριγκίτε Νίλσεν μιλάει για τις χαρές και τις δυσκολίες

Πώς είναι να γίνεσαι μητέρα στα 54; Η ηθοποιός Μπριγκίτε Νίλσεν μιλάει για τις χαρές και τις δυσκολίες

Μπριγκίτε Νίλσεν

Στα 54 χρόνια της, η Μπριγίτε Νίλσεν έκανε την έκπληξη και απέκτησε το πέμπτο της παιδί. Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που του έδωσε το όνομα Φρίντα.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το μοντέλο και ηθοποιός, έχει έναν ευτυχισμένο γάμο εδώ και 12 χρόνια και απέκτησαν και ένα παιδί.
Η Μπριγκίτε θέλει να περάσει το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, ότι ποτέ δεν είναι αργά να αποκτήσουν παιδί. Η ηθοποιός έχει άλλα τέσσερα αγόρια από προηγούμενους γάμους.

[babyPostAd]Γέννησε με καισαρική τομή το πέμπτο της παιδί και αναφέρει ότι ήταν η πιο εύκολη γέννα από τις υπόλοιπες. Έρευνες δείχνουν ότι οι πιθανότητες σύλληψης σε μία γυναίκα 40 ετών είναι 6%, σε αντίθεση με την ηλικία των 25 ετών, που είναι 25%.

Τα τελευταία 40 χρόνια, έχει αυξηθεί αρκετά ο αριθμός των γυναικών που γεννάνε μετά τα 40 χρόνια. Αν και η παραγωγή ωαρίων μειώνεται από την ηλικία των 37 ετών, δεν σημαίνει ότι μία γυναίκα δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί αν θέλει. Τρανό παράδειγμα η 54χρονη Μπριγκίτε Νίλσεν.

https://www.instagram.com/p/BnmvI7RB55x/?utm_source=ig_embed

Η Μπριγκίτε Νίλσεν περιγράφει τη ζωή της με το νεογέννητο κοριτσάκι της.
«Νιώθω τέλεια και πολύ ενθουσιασμένη. Ήμουν πολύ τυχερή και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για τον άντρα που έχω δίπλα μου γιατί με στηρίζει ιδιαίτερα».
Ο μεγαλύτερος φόβος της 54χρονης, ήταν να χάσει το μωρό της. Για αυτό το λόγο, καθ’όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν πολύ προσεκτική με τον εαυτό της.
«Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα 50 ετών να μείνει έγκυος. Το σώμα δεν έχει τις ίδιες αντοχές με μια 30αρα ή και 40αρα», αναφέρει. Η ηθοποιός δίνει προτεραιότητα στην υγεία της. Η ίδια αναφέρει ότι έχει ένα μωρό να μεγαλώσει, που την έχει ανάγκη.
«Σκοπεύω να φτάσω μέχρι τα 90 για να μπορώ να είμαι δίπλα στο κοριτσάκι μου».

https://www.instagram.com/p/BkjNnSeHVQz/?utm_source=ig_embed

Η Μπριγκίτε Νίλσεν λέει πόσο κουραστικό είναι να είσαι μαμά, γιατί ξυπνάει μέσα στη νύχτα όταν κλαίει το μωρό.

«Νιώθω κουρασμένη, αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι απολύτως φυσιολογικό».

Αν και έχουν περάσει 23 χρόνια από την τελευταία γέννα της, η ηθοποιός νιώθει βέβαιη για τον εαυτό της, καθώς ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει.

Το πρώην μοντέλο μίλησε και για το ενδεχόμενο να σταματήσει να δουλεύει.
«Αγαπώ την οικογένειά μου και είναι πολύ σημαντική για μένα. Αλλά αγαπώ επίσης τη δουλειά μου και τα ταξίδια και δεν πρόκειται να τα παρατήσω».

Πηγή:valueforlife.gr