Πώς να καθαρίσετε εύκολα τις σίτες του σπιτιού σας

Πώς να καθαρίσετε εύκολα τις σίτες του σπιτιού σας

product_0_image_31

Το καλοκαίρι οι σίτες είναι απαραίτητες σε κάθε σπίτι καθώς είναι ιδανικές αφενός για να μπει ήλιος και δροσερός αέρας σε όλο το σπίτι, αφετέρου για να μένουν μακριά μύγες, κουνούπια και άλλα έντομα.

Αυτό ωστόσο που συμβαίνει συχνά είναι να σκονίζονται εύκολα και να πρέπει να τις καθαρίσετε από τις βρωμιές ή τα διάφορα μικρά έντομα που μαζεύονται σε αυτές. Η φροντίδα αυτών είναι απαραίτητη και βοηθά μάλιστα στο να διατηρηθούν περισσότερο καιρό χωρίς να χαλάσουν.

Πώς να κάνετε το σιφόνι του μπάνιου να μυρίζει καθαριότητα

Αυτό που πρέπει να προσέξετε οπωσδήποτε είναι να απομακρύνετε τη σκόνη από τις σίτες σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση είτε με ένα ξεσκονόπανο ή με την ηλεκτρική σας σκούπα.Βάλτε το μαλακό εξάρτημα βούρτσας στη σκούπα και προσέξτε να κάνετε απαλές κινήσεις και με προσοχή να μην σκίσετε τις σίτες. Με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνετε μεγάλο μέρος της συσσωρευμένης σκόνης και θα καθαρίσουν οι σίτες σας.

Επιπλέον μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα σπρέι με νερό και σαπούνι και να το ψεκάσετε σε όλη την επιφάνεια της σίτας. Έπειτα θα πάρετε ένα στεγνό πανί και θα σκουπίσετε τη σίτα, αφαιρώντας το σπρέι αλλά μαζί και κάθε ανεπιθύμητη βρωμιά.

baby.gr

Σωθήκαμε! Αυτή είναι η συσκευή που διπλώνει και σιδερώνει μόνη της!( Βίντεο)

15 τρόποι να βάλεις το μπλε στο σπίτι σου!