Πώς θα χαλαρώσετε ένα πολύ στενό τζιν

Πώς θα χαλαρώσετε ένα πολύ στενό τζιν

πολύ στενό τζιν

Τα τζιν με την πάροδο του χρόνου σκληραίνουν και τα νιώθουμε ενοχλητικά σφιχτά. Είναι κάτι που συμβαίνει με τα περισσότερα τζιν. Αν θέλετε να το χαλαρώσετε υπάρχει ένα τρικ γρήγορο και αποτελεσματικό.

Με ένα βαποριζατέρ ψεκάστε το τζιν με χλιαρό νερό και απλώστε το επίπεδα στο πάτωμα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα χέρια σας με σκοπό να το τεντώσετε όσο ακόμα είναι βρεγμένο. Αν είναι καλοκαίρι όπως τώρα μπορείτε να το φορέσετε κατευθείαν για να πάρει τη φόρμα της σιλουέτας σας – δεν μιλάμε για ένα απόλυτα βρεγμένο τζιν, αλλά ελαφρώς ώστε να τεντώνει. Το συγκεκριμένο τέχνασμα αν το δοκιμάσετε θα διαπιστώσετε ότι είναι αρκετά αποτελεσματικό.

Πως θα χαλαρώσετε ένα πολύ στενό τζιν

Το δεύτερο τρικ που ίσως σας βοηθήσει να χαλαρώσει το στενό τζιν σας, είναι να μείνετε για λίγη ώρα σε ένα μπάνιο με υδρατμούς – το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο και η λογική παρόμοια με την πρώτη εκδοχή.

Αν δείτε ότι δεν πιάνει καμία από τις δύο παραπάνω λύσεις, τότε μάλλον θα πρέπει να αλλάξετε νούμερο τζιν ή να επιδιορθώσετε τη ζώνη του τζιν στη μέση σας. Το τρικ αυτό λειτουργεί για μισό νούμερο διαφορά.

Πηγή: marymary.gr

Διαβάστε ακόμη:

Πώς να εξαφανίσετε παλιές ραγάδες από το σώμα σας

Μανούλες προσοχή, και τα καλλυντικά λήγουν! Δείτε εδώ πότε!

3 τέλεια haircuts, που θα κάνουν το πρόσωπο σου να δείχνει πιο αδύνατο!