Ένας στρατιώτης παρακολουθεί τη γέννα της κόρης του μέσω FaceTime και γίνεται viral

Ένας στρατιώτης παρακολουθεί τη γέννα της κόρης του μέσω FaceTime και γίνεται viral

Ένας στρατιώτης παρακολουθεί τη γέννα της κόρης του μέσω FaceTime και γίνεται viral

Ανεξάρτητα από το τι πρέπει να ζήσει ένας στρατιώτης κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, η απομάκρυνση από την οικογένειά του είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα. Πρέπει να χάσει τόσα πολλά οικογενειακά γεγονότα, ακόμα και κάτι τόσο ξεχωριστό όσο το να βρίσκεται στη γέννηση του παιδιού του.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

Ο Brooks Lindsey, ένας στρατιωτικός από το Mississippi, παραλίγο να χάσει την ευκαιρία να δει τα πρώτα λεπτά της ζωής του νεογέννητου παιδιού του. Δεδομένου ότι οι στρατιώτες επιτρέπεται να ταξιδεύουν πίσω στο σπίτι για τη γέννηση του παιδιού τους μόνο εάν ο τοκετός  είναι περίπλοκος, ο Brooks σκέφτηκε ότι δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του. Ωστόσο, μια κλήση από το γιατρό της συζύγου του, Haley άλλαξε τα πάντα. «Έλαβα μια κλήση από το γιατρό της ότι έπαθε προεκλαμψία και το μωρό βρισκόταν σε κίνδυνο» είπε. «Ο γιατρός της μου είπε να είμαι στο νοσοκομείο σε μια ώρα, επειδή πρέπει να προκληθεί τοκετός». Έτσι ο Brooks πήρε άδεια να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Η πρώτη διαθέσιμη πτήση ήταν για το επόμενο πρωί. «Ήμουν σίγουρος ότι θα είχε ήδη γεννήσει μέχρι τότε!», δήλωσε η Haley.

Παρόλο που δεν μπορούσε να φτάσει εγκαίρως για να δει τη γέννηση της κόρης του, η πτήση του καθυστέρησε, επιτρέποντάς του να δει τα πάντα μέσω του τηλεφώνου του. «Ο γιατρός μου είπε στην πεθερά μου να τραβήξει βίντεο με το κινητό και να του δείξει τι συμβαίνει», είπε η γυναίκα του Brooks. Παρά το γεγονός ότι ο στρατιώτης έπρεπε να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο, το προσωπικό του αεροδρομίου του επέτρεψε να παρακολουθήσει τη γέννα της γυναίκας του μέχρι τελευταία στιγμή, αφού άκουσαν τον γιατρό της Haley να φωνάζει «Μην τον αφήνετε να επιβιβαστεί στην πτήση! Ήρθε! Γεννήθηκε!».

Ο Brooks τελικά έφτασε να συναντήσει την κόρη του και είχε την ευκαιρία να περάσει 4 μέρες με την οικογένειά του.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την καταπληκτική αυτή οικογένεια.

Επιμέλεια για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας