Πρίγκιπας Τζορτζ | Έχει αρχίσει ήδη να προσκαλεί τους συμμαθητές του στο Κένσινγκτον για παιχνίδι!

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ ξεκίνησαν τη νέα σχολική χρονιά στο Thomas' s Battersea School.

Φωτό: bbc.com

Πριν λίγες μέρες, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συνόδευσαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους στο ιδιωτικό σχολείο, το οποίο δεν βρίσκεται μακριά από το Παλάτι Κένσινγκτον, όπου κατοικούν.

Αν και μόλις ξεκίνησε το πρώτο τρίμηνο του σχολικού έτους, ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο οποίος πάει στο συγκεκριμένο σχολείο για τρίτη χρονιά, φαίνεται ότι έχει ήδη προσαρμοστεί στο σχολικό περιβάλλον. Έτσι έχει ξεκινήσει ήδη και κλείνει ραντεβού με τους συμμαθητές του εκτός σχολείου για παιχνίδι. Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι πάνω από όλα γονείς, επομένως τους αρέσει να δέχονται φίλους των παιδιών τους στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με φήμες, ο πρίγκιπας Τζορτζ αποδεικνύεται ιδιαίτερα κοινωνικός έχοντας προσκαλέσει ήδη στο Παλάτι του Κένσινγκτον αρκετούς φίλους του. Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ απ΄ό,τι φαίνεται χαίρονται πολύ που ο Τζορτζ έχει κάνει φίλους στο σχολείο, ενώ προφανώς είναι υπέροχο και για τους συμμαθητές του και τους γονείς τους να επισκέπτονται και να ξεναγούνται στο ιστορικό παλάτι.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων για παιχνίδι οι οποίες διαφέρουν από τις συνηθισμένες συναντήσεις που έχουμε όλοι με φίλους των παιδιών μας. Όποιος επισκέπτεται το Παλάτι του Κένσινγκτον πρέπει να περνάει από ενδελεχή έλεγχο από τους υπευθύνους ασφαλείας. Τουλάχιστον όμως τώρα που τακτοποιήθηκε η δημιουργία φράχτη από δέντρα, σύμφωνα με επιθυμία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ, για περισσότερη ιδιωτικότητα, ο πρίγκιπας Τζορτζ και οι φίλοι του μπορούν να τρέχουν πάνω κάτω τελείως ανενόχλητοι και χωρίς να τους διακόπτει κανένα αδιάκριτο βλέμμα…