Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Η επίσημη φωτογράφιση μετά τη βάφτιση του πρίγκιπα Louis!

Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Η επίσημη φωτογράφιση μετά τη βάφτιση του πρίγκιπα Louis!

Πρίγκιπας William – Kate Middleton

Λίγες μέρες μετά τη βάφτιση του πρίγκιπα Louis στο βασιλικό παρεκκλήσι στο παλάτι του St James –απουσία της βασίλισσας Ελισάβετ-  το παλάτι Kensington έφερε μέσα από τα social media στο φως της δημοσιότητας, τις επίσημες φωτογραφίες από την όμορφη τελετή με την Kate Middletonκαι τον πρίγκιπα William να λάμπουν από χαρά!

[babyPostAd] Ο μικρός πρίγκιπας Λούις, όπως τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια του φόρεσε μια ρέπλικα του βαπτιστικού φορέματος που φτιάχτηκε το 1841 για τη μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Βικτόρια. Η δούκισσα του Cambridge έλαμψε φορώντας  ένα φόρεμα McQueen και καπέλο σαν στέκα, με λουλούδια της Jane Taylor. Ενώ, τις εντυπώσεις έκλεψαν ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte.

Όλη η οικογένεια μάλιστα, μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια της πόζαρε επίσημα στο Morning Room στο Clarence House μετά τη βάφτιση του μικρού Louis και πόζαραν για τις καθιερωμένες επίσημες φωτογραφίες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως , ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ ζήτησαν από τον Matt Holyoak να είναι ο επίσημος φωτογράφος στη βάφτιση. Το 2017 είχε φωτογραφήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον δούκα του Εδιμβούργου για την 70ή επέτειο του γάμου τους.

Πηγή:    tlife.gr