Πριγκίπισσα Σάρλοτ | Ο μπαμπάς της πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε τη μεγάλη της αδυναμία

Ο δούκας του Κέιμπριτζ μοιράστηκε την αδυναμία της μονάκριβης κόρης του!

Φωτό: WPA Pool/Getty Images

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ δεν είναι πια το μωρό της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ που ήρθε στον κόσμο το 2015. Την περασμένη εβδομάδα, η 4χρονη πλέον νεαρή εμφανίστηκε με τη μαμά της, τον μπαμπά της και τον μεγαλύτερο αδερφό της πρίγκιπα Τζορτζ για την πρώτη μέρα του σχολείου.

Κλέβοντας για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, η πριγκίπισσα Σάρλοτ στριφογυρίζοντας την αλογοουρά της έσφιξε το χέρι της δασκάλας και απέδειξε πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος για αυτό το μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Οι πολύ παρατηρητικοί εντόπισαν ένα αξεσουάρ στη σχολική τσάντα της πριγκίπισσας Σάρλοτ, την οποία κρατούσε η Κέιτ Μίντλετον. Πρόκειται για ένα μπρελόκ σε σχήμα μονόκερου από πούλιες, που αποδεικνύει την αγάπη της μικρής πριγκίπισσας στους μονόκερους.

Φωτό: WPA Pool/Getty Images

Παράλληλα, κατά την εμφάνισή του στη Φιλανθρωπική Οργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος στο Harcombe House τη Δευτέρα, με αφορμή την Ημέρα Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μοιράστηκε τη μεγάλη αγάπη της κόρης του για τους μονόκερους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρατήρησε μια δημιουργία που παρίστανε ένα κέρατο μονόκερου και το οποίο είχαν φτιάξει τα παιδιά ενός πυροσβέστη κατά τη διάρκεια κάποιου μαθήματος ζωγραφικής. «Πολύ ωραίο! Η κόρη μου λατρεύει τους μονόκερους. Πραγματικά τους λατρεύει» σχολίασε ο δούκας του Κέιμπριτζ επιβεβαιώνοντας την αδυναμία της κόρης του στα αγαπημένα μυθικά πλάσματα.