Πριγκίπισσα Σάρλοτ | Τι θα μάθει την πρώτη χρονιά στο σχολείο;

Η 4χρονη μονάκριβη κόρη της δούκισσας Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ ξεκινάει το σχολείο αυτή την εβδομάδα και, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα σπουδών της είναι πλούσιο.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ (φωτό: Getty)

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, τα μαθήματα στο σχολείο Thomas’s Battersea -στο οποίο πηγαίνει ήδη ο πρίγκιπας Τζορτζ-  που θα παρακολουθεί καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς η πριγκίπισσα Σάρλοτ δεν αφορούν μόνο χειροτεχνίες, αλλά και υπολογιστές, τέχνες, μουσική, θέατρο και μπαλέτο. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απόφαση του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ να φέρουν και την πριγκίπισσα Σάρλοτ μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό της στο σχολείο μας» δηλώνει ο Σάιμον Ο’ Μάλεϊ, διευθυντής του σχολείου και ολοκληρώνει: «Ανυπομονούμε να την καλωσορίσουμε με χαρά όπως και όλους τους νέους μαθητές μας».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα συνοδεύσουν την κόρη τους στην πρώτη της μέρα στο σχολείο. Σύμφωνα με δήλωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον στο Us Weekly, η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα ξεκινήσει το σχολείο την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου. Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θα είναι δίπλα της την πρώτη μέρα του σχολείου. Θα δοθούν στη δημοσιότητα και ανεπίσημες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ από τη συγκεκριμένη περίσταση.

Όσον αφορά τον πρίγκιπα Τζορτζ, ξεκινάει το τρίτο έτος παρακολούθησης σ’ αυτό το σχολείο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι της βασιλικής οικογένειας στο Κένσινγκτον. Πριν ανακοινωθεί ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ θα πάει σχολείο στο Thomas’ s Battersea, υπήρχαν φήμες ότι το βασιλικό ζευγάρι θα τον ενέγραφε στο σχολείο αρρένων Wetherby Preparatory School, όπου πήγαιναν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ (φωτό: Getty)

Το Μάρτιο του 2017 ανακοίνωση από το Παλάτι του Κένσινγτον έδωσε την τελική πληροφορία: «Η βασιλική οικογένεια είναι πολύ χαρούμενη που βρήκε ένα σχολείο για το οποίο νιώθει σίγουρη ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ θα έχει μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη αρχή στην πορεία της εκπαίδευσής του».