Ρόδος: Η μετάφραση του τραγουδιού οδήγησε στον βιασμό 14χρονου παιδιού

Ρόδος: Η μετάφραση του τραγουδιού οδήγησε στον βιασμό 14χρονου παιδιού

kakopoiisi_gynaika_513517781

Ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή επιβλήθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου στον 46χρονο από την Τυνησία, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό 14χρονης Γερμανίδας πριν από 15 χρόνια στη Ρόδο! Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και του επέβαλε την παραπάνω ποινή την οποία αναστέλλει επί τριετία. Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό. Ειδικότερα, σε βάρος του αλλοδαπού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη και για αποπλάνηση ανηλίκου, η οποία όμως παραγράφηκε και έτσι στο πρωτόδικο δικαστήριο, μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία του βιασμού για την οποία δεν του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό και του επιβλήθηκε κάθειρξη δέκα ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

[babyPostAd]Αν και η πράξη σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου με το οποίο παραπέμφθηκε η υπόθεση στο ακροατήριο, έγινε το 2001, εντούτοις η σύλληψη του 46χρονου – σήμερα- Τυνήσιου έγινε μόλις το 2013 και έκτοτε ήταν στη φυλακή. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν στις 3 Σεπτεμβρίου 2001 στις 2 το μεσημέρι στα Κολύμπια της Ρόδου όπου ο 46χρονος φέρεται να οδήγησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, την ανήλικη Γερμανίδα ηλικίας τότε 14 ετών με το πρόσχημα να μεταφράσει για λογαριασμό του ένα γερμανικό τραγούδι και εκεί ασέλγησε σε βάρος της

Πάντως απολογούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου (όπως και στο πρωτόδικο), ο 46χρονος αλλοδαπός αρνήθηκε την κατηγορία όπως αυτή του αποδίδεται και είχε ισχυριστεί πως όλα έγιναν με την συγκατάθεση αλλά και προτροπή της ανήλικης αλλοδαπής, η οποία του απέκρυψε την πραγματική της ηλικία. Ο ίδιος μάλιστα είχε τονίσει πως στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν ήταν all inclusive και πως οι ανήλικοι φορούσαν διαφορετικά «βραχιολάκια» από αυτά των ενηλίκων όμως η νεαρή αλλοδαπή, το είχε αλλάξει και φορούσε των ενηλίκων.

http://rodiaki.gr

Το διαβάσαμε στο http://madata.gr