Ρωτάτε τι κάνουν οι μαμάδες που μένουν στο σπίτι; Δείτε!

Ρωτάτε τι κάνουν οι μαμάδες που μένουν στο σπίτι; Δείτε!

μαμάδες που μένουν στο σπίτι

Η Kristy έχει κουραστεί να ακούει οτι οι μαμάδες που κάθονται σπίτι, στην ουσία κάθονται όλη μέρα. Αυτή η μαμά λοιπόν, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

[babyPostAd]Το γεγονός οτι δεν δουλεύεις δεν σημαίνει οτι το σπίτι σου είναι πάντα στην εντέλεια, και επίσης δεν σημαίνει οτι δεν κουράζεσαι ή οτι κάθεσαι όλη μέρα!

Σύμφωνα με την Kristy, κανείς δεν θα επιτρέπεται να σκέφτεται έτσι, και ειδικά οι υπόλοιπες μαμάδες!

Υπάρχουν μικρά ανθρωπάκια για τα οποία είμαστε υπεύθυνοι. Πρέπει να μπορούμε να τους παρέχουμε ο,τι χρειάζονται, ο,τι θέλουν και ο,τι λαχταρούν. Και πολλά περισσότερα! Ο κόσμος ξεχνάει ότι η μαμά που μένει στο σπίτι καθαρίζει, μόνο και μόνο για να το ξαναλερώσουν αμέσως τα παιδιά. Οτι η μαμά πλένει τα πιάτα αποβραδίς, μόνο και μόνο για να υπάρχει χώρος για τα νέα λερωμένα πιάτα μετά το πρωινό. Οτι μαζεύει όλα τα παιχνίδια κάθε βράδυ, μόνο και μόνο για να ξαναβγούν το πρωί. Οτι πολλές φορές δεν προλαβαίνει καν να φάει η ίδια, οτι ποτέ δεν προλαβαίνει να πιει τον καφέ της όσο είναι ζεστός… Οτι η μοναδική περίπτωση για να καθίσει στον καναπέ για περισσότερο από 15 λεπτά, θα σημαίνει οτι υπάρχει ένα μωρό στο στήθος της οτι θηλάζει, και αυτό όχι απαραίτητα! Με τα sling πλέον ακόμα και ο θηλασμός γίνεται ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού.

Χρειάζεται έστω και 5 πολύτιμα λεπτά για τον εαυτό της, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο. Πολλές φορές η μαμά που μένει στο σπίτι ζηλεύει τον σύντροφο της που καταφέρνει και ξεφεύγει μέσα από τη δουλειά του… Η μαμά που μένει στο σπίτι μετράει αντίστροφα να γυρίσει ο άντρας της, ώστε να μπορέσει να πει 2 λόγια ενηλίκων, και όχι άλλα μπεμπεκίστικα…

Σύζυγοι λοιπόν που έχετε τις γυναίκες σας στο σπίτι, την επόμενη φορά που θα δείτε οτι το σπίτι δεν είναι στην εντέλεια ή δεν έχει καν μαγειρέψει, κοιτάξτε τα παιδιά σας και θυμηθείτε οτι αυτά είναι ολόκληρος ο κόσμος της. Ξόδεψε όλη της την ημέρα για να τα ταΐσει, να παίξει μαζί τους και να τους δώσει όση αγάπη χρειάζονται. Δώστε της ένα φιλί και ρωτήστε την τι μπορείτε να κάνετε ΓΙΑ εκείνη… Παρόλο που είστε κουρασμένοι, το ίδιο είναι και εκείνη… Το ίδιο δούλεψε και εκείνη και μάλιστα χωρίς να μπορεί να κάνει ούτε ένα διάλειμμα. Κάθε φορά λοιπόν που βλέπετε τα παιδιά σας να χαμογελάνε, να θυμάστε οτι 9 φορές στις 10 έχει παραμελήσει τον εαυτό της για να ασχοληθεί με εκείνα!

32 συγκλονιστικές φωτογραφίες θηλασμού που πρέπει να δείτε!

Αυτές οι φωτογραφίες με την έγκυο Μαμά που κάνει CrossFit θα σας αφήσουν άφωνους!

Αυτό συμβαίνει όταν το μωρό γεννιέται στον αμνιακό του σάκο!