Η Σερένα Γουίλιαμς μιλά για τη μάχη της με τα κιλά μετά την γέννηση της κόρης της

Η Σερένα Γουίλιαμς μιλά για τη μάχη της με τα κιλά μετά την γέννηση της κόρης της

Σερένα Γουίλιαμς

«Περίμενα πως θα έχανα κιλά κατά τον θηλασμό» ομολογεί η πετυχημένη αθλήτρια που επιστρέφει στα γήπεδα του τένις

[babyPostAd]
Τι κι αν είναι μία από τις πιο πετυχημένες αθλήτριες στον κόσμο; Η ζωή μετά την γέννα για την 36χρονη «βασίλισσα» του τένις Σερένα Γουίλιαμς έχει τις ίδιες χαρές και δυσκολίες με εκείνη των περισσότερων γυναικών που φέρνουν στον κόσμο ένα παιδί.

Και όπως η πλειοψηφία των νέων μανάδων, έτσι και η Σερένα Γουίλιαμς δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει το ζήτημα των παραπάνων κιλών, που η ίδια περίμενε να εξαφανιστούν μετά τη γέννα αλλά παρέμειναν για τουλάχιστον 10 μήνες στο σώμα της, παρά τις υγιεινές της συνήθειες.

Σε συνέντευξή της που έδωσε με αφορμή την επιστροφή της στα γήπεδα του τένις, η 36χρονη είπε ότι είναι μύθος πως οι γυναίκες αδυνατίζουν με τον θηλασμό. Όπως εξηγεί, για τους 6 μήνες που θήλαζε την κόρη της, Ολυμπία, παρέμεινε ακριβώς στα ίδια κιλά, παρά το γεγονός ότι ακολουθούσε βίγκαν διατροφή χωρίς ζάχαρη.

«Αυτό που έμαθα στην εγκυμοσύνη μου είναι πως κάθε σώμα είναι διαφορετικό» τόνισε η διεθνούς φήμης τενίστρια, που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί την 1η Σεπτεμβρίου του 2017.

«Ήμουν βίγκαν, δεν έτρωγα ζάχαρη. Επέλεγα μόνο υγιεινές τροφές. Αλλά δεν ήμουν στο βάρος που θα ήμουν αν δεν θήλαζα. Παρά την γυμναστική που έκανα, δεν λειτουργούσε για μένα. Μόλις σταμάτησα να θηλάζω έχανα 5 κιλά την εβδομάδα. Δεν σταματούσα να χάνω», ανέφερε στη συνέντευξή της.

Όπως είπε, η απόφαση να σταματήσει να θηλάζει στους 6 μήνες ώστε να χάσει τα επιπλέον κιλά για να επιστρέψει στη δουλειά της ήταν πολύ δύσκολη. «Κάθισα την Ολυμπία στα γόνατά μου και της είπε γιατί πρέπει να το κάνω και μετά προσευχηθήκαμε. Η αλήθεια είναι ότι έκλαψα λιγάκι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή:   protothema.gr