Η συγκινητική εξήγηση ενός μπαμπά, όταν ρωτήθηκε γιατί ενδιαφέρεται ακόμη για την πρώην γυναίκα του

Η συγκινητική εξήγηση ενός μπαμπά, όταν ρωτήθηκε γιατί ενδιαφέρεται ακόμη για την πρώην γυναίκα του

βοηθάει ακόμη την πρώην γυναίκα του

Ένας μπαμπάς από τη Βοστόνη υπενθυμίζει στους γονείς οτι απλά επειδή κάποιος είναι χωρισμένος, δεν σημαίνει οτι πρέπει να σταματήσει να ενδιαφέρεται για το ν πρώην του…

[babyPostAd]Ο Billy Flynn Gadbois έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Facebook οτι ξύπνησε πολύ νωρίς, αγόρασε λουλούδια και κάρτες και έφτιαξε πρωινό, ώστε τα παιδιά του να ευχηθούν στην μαμά τους χρόνια πολλά!

“Επειδή πολλοί με ρωτάνε γιατί τα κάνω ακόμη όλα αυτά για την πρώην γυναίκα μου… Αυτό με ενοχλεί! Ακούστε λοιπόν. Μεγαλώνω 2 μικρούς άντρες. Το παράδειγμα που τους δίνω σχετικά με το πώς συμπεριφέρομαι στην μητέρα τους πρόκειται να καθορίσει την δική τους αντιμετώπιση απέναντι στις γυναίκες  και τη στάση τους απέναντι στις σχέσεις.

Ακόμη περισσότερο τώρα που είμαστε χωρισμένοι…Αν δεν γίνετε καλό παράδειγμα για τα παιδιά σας, μην περιμένετε κάτι άλλο από αυτά. Ξεπεράστε τα προβλήματα που μπορεί να έχετε. Αυτό είναι μεγαλύτερο και σημαντικότερο από σας και τα προβλήματά σας.

Μεγαλώστε καλά παιδιά. Μεγαλώστε ευγενικούς άντρες και δυνατές γυναίκες. Στην εποχή που ζούμε, ο κόσμος χρειάζεται τέτοια παιδιά, τώρα περισσότερο από ποτε.”

Ο ίδος δήλωσε το εξής:

“Αποφασίσαμε οτι πρέπει να προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε μαζί τα παιδιά μας. Και είναι σημαντικό να δείχνουμε οτι σεβόμαστε ο ένας τον άλλον στα παιδιά μας. Τα παιδιά θέλουν να δέχονται φροντίδα από τους γονείς τους, και κανείς δεν μπορεί να το κάνει μονος του αυτό. Αν λοιπόν είναι η γιορτή της μητέρας και το παιδί δεν έχει τίποτα να δώσει στην μητέρα του… Τότε είναι πολυ άσχημο.”

Στο σύζυγό μου: Μπορώ να τα καταφέρω και χωρίς εσένα με τα παιδιά, αλλά δε θέλω

32 συγκλονιστικές φωτογραφίες θηλασμού που πρέπει να δείτε! 

Αυτό συμβαίνει όταν το μωρό γεννιέται στον αμνιακό του σάκο!