Συγκινητικό βίντεο: Παιδί με σύνδρομο Down βάζει buzzer beater και «πέφτει» το γήπεδο

  down

  Ο μικρός Ρόμπερτ που πάσχει από σύνδρομο down παίρνει τη μπάλα ενώ αυτή «καίει» και χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με ένα απίστευτο buzzer beater

  Ένα απίστευτο περιστατικό που σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τη μαγεία και το μεγαλείο του αθλητισμού, διαδραματίστηκε σε ματς σχολικού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ.

  Η Franklin Road Academy αντιμετωπίζει το Nashville και το σκορ είναι 64-64, με 5’’ να απομένουν μέχρι το τέλος του ματς.

  Την ώρα που η μπάλα «καίει» και ζυγίζει ένα τόνο, οι παίκτες της Franklin Road αποφασίζουν να δώσουν την μπάλα στον Ρόμπερτ που πάσχει από σύνδρομο down και εκείνη την ώρα βρίσκεται μόνος στη γωνία.

  Ο αδερφός του που παίζει στην αντίπαλη ομάδα και τον μαρκάρει, αποφασίζει να χαλαρώσει την άμυνα και ο Ρόμπερτ σκοράρει με buzzer beater με αποτέλεσμα να πέσει το γήπεδο.

  Ο μικρός που πάσχει από σύνδρομο down αλλά δεν το βάζει κάτω, χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του και όλοι γίνονται ένα κουβάρι.

  Συμπαίκτες, αντίπαλοι, διαιτητές και ο κόσμος στις εξέδρες αποθεώνουν τον Ρόμπερτ σε ένα παιχνίδι που δεν έχασε κανείς και κέρδισε ΜΟΝΟ ο Ρόμπερτ, που όπως και να έχει είναι νικητής.

  https://www.youtube.com/watch?v=mEbl1x8d2ng

  Πηγή: sport-fm.gr

  Δείτε ακόμη:

  Μαμά vs τρίδυμα + νήπιο ! (Βίντεο)

  «Η Mαλάκ και η βάρκα: To ταξίδι από τη Συρία», ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων της Unicef.

  My Stuffed Granny: Το καλύτερο ελληνικό animation της χρονιάς, αφιερωμένο στις γιαγιάδες μας!