Συγκλονιστικό: Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας δάκρυα!

0

Η φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου, μέσω του διαδικτύου προκαλώντας σε όλους συγκίνηση, δεν είναι άλλη από αυτήν που τράβηξε η Kate Murry. Η φωτογραφία απεικόνιζε μια γυναίκα η οποία έχει κάνει μαστεκτομή να θηλάζει το λίγων ημερών παιδί της.

Η φωτογράφος έστρεψε ενδιαφέρον και βλέμματα με μια εικόνα – σύμβολο που σκοπό έχει να μεταφέρει το μεγαλείο και τη δύναμης της θέλησης και της ψυχής.

Η γυναίκα της φωτογραφίας, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στο τρίτο στάδιο, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η θέληση της να γίνει μητέρα ήταν μεγάλη, όπως και ο κίνδυνος  για την υγεία του μωρού, παρ’ όλα αυτά, υπεβλήθη σε χημικοθεραπείες και έπειτα προχώρησε σε μαστεκτομή, καταφέρνοντας εν τέλει να φέρει στον κόσμο ένα υγιές αγοράκι.

«Το αγοράκι γεννήθηκε έτοιμο να αποδείξει στον κόσμο την δύναμη που κληρονόμησε από την δυνατή μητέρα του. Έπεσε πάνω στο στήθος της μητέρας του και το δωμάτιο γέμισε συναισθήματα. Ο θηλασμός αποτελεί μια ιερή στιγμή και αυτός εδώ κάνει την καρδιά μου να σπάσει. Είμαι ευλογημένη που συνάντησα και  γνώρισα αυτή την γυναίκα και την οικογένεια της και νιώθω τιμή που μου ζήτησε να βρίσκομαι στο πλευρό της αυτές τις πολύτιμες στιγμές», δήλωσε η Kate Murry με την εικόνα να «μιλάει» από μόνη της.

1 2

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμη:

Aληθινή ιστορία: «Μετά τη γέννα δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έχει η κόρη μου…»

Το να νιώθεις καλά με το σώμα σου δεν έχει καμία σχέση με τα κιλά…

Μανούλες, δεν έγινε και τίποτα αν το σπίτι μας δεν λάμπει! Είναι καλύτερο να «λάμπουν» τα παιδιά μας!