Συγκλονίζει η εικόνα του γιου Ελληνίδας τραγουδίστριας στο νοσοκομείο

Συγκλονίζει η εικόνα του γιου Ελληνίδας τραγουδίστριας στο νοσοκομείο

νοσοκομείο

Την ημέρα των γενεθλίων του

[babyPostAd]Πριν ένα μήνα η γνωστή τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της και σήμερα πόσταρε μία συγκλονιστική φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, μιας και τότε είχε μία περιπέτεια.

«Ποτέ δεν δημοσιεύτηκε αυτή η εικόνα, επειδή δεν ήθελα να το βάλετε εκεί έξω ότι το μωρό μου ήταν στο νοσοκομείο…», έγραψε η Ανέτ Αρτάνι στη λεζάντα.

Ο λόγος που ο μπόμπιρας βρέθηκε στο νοσοκομείο ήταν η αντίδραση που είχε σε μία φαρμακευτική αγωγή και άρχισε να έχει σπασμούς. Έτσι, πέρασε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο και ήταν υπό παρακολούθηση και τόσο η ίδια όσο και οι δικοί της οι άνθρωποι ήταν στο πλάι του μπόμπιρα και μάλιστα για να τον κάνουν να αισθανθεί καλύτερα, είχαν ένα κουκλοθέατρο και έπαιζαν προκειμένου να γελά ο μικρούλης. Θυμάται αυτή τη στιγμή, όπου κοιμόταν σε μια καρέκλα για 3 νύχτες, κολλημένο το κεφάλι της στην πλευρά του… Ήταν τόσο γενναίος ο μπόμπιρας που όπως έγραψε η μαμά Ανέτ: «Είμαι τόση περήφανη που είμαι η μαμά σου και θα κάνω πάντα για να είσαι γενναίος και ασφαλής. Θα είσαι πάντα ο μικρούλης μου»!

0

Πηγή: faysbook.gr

Διαβάστε ακόμη:

Η έγκυος τραγουδίστρια μαθαίνει στην κόρη της να αλλάζει πάνες!

Μενεγάκη: Ποια ήταν τα άλλα παιδιά που ήταν μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της;

Είναι χαζομάμα: «Ο μικρός μου Ηρακλής, είναι 1 μήνα και κρατάει το μπιμπερό!»