Σήμερα, ξαναξεκινάμε!

Είναι ημέρα γιορτής.

Σήμερα, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, το babyradio.gr επαναπροσδιορίζεται και ξεκινάει εκ νέου τη λειτουργία του. Ύστερα από πολλούς μήνες ανενεργής κατάστασης,  χρειάστηκε και αυτό τη δική του μητέρα να το φροντίσει, να το εμψυχώσει και να του δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να πατήσει πάλι στα πόδια του και να συνεχίσει.

Είμαστε ο Μιχάλης, η Νάνσυ, ο Νίκος και ο Δήμος και εσύ μαζί μας. Είμαστε όλοι μας γονείς και έχουμε ερωτήματα. Ερωτήματα για την καθημερινότητα, για το πώς να προσφέρουμε στα παιδιά μας το καλύτερο που μπορούμε, για το πώς να τα βοηθήσουμε να πάρουν τα εφόδια που χρειάζονται για να ζήσουν τη ζωή τους. Μέσα από το babyradio.gr θέλουμε να βρούμε τις απαντήσεις μας και να τις μοιραστούμε, ώστε να βοηθήσουμε όλους εμάς που είμαστε γονείς και όσους θέλουν να γίνουν γονείς, στο πιο πολύτιμο έργο της ζωής, τη δημιουργία του αύριο… σήμερα.

Στο re-start του babyradio.gr θέλουμε να δώσουμε βάση στην καθημερινότητα, από το τι φαγητό να μαγειρέψουμε σήμερα, στο τι παιχνίδια να παίξουμε, τι να διαβάσουμε, πού να πάμε σήμερα… Από το πώς να έρθουμε πιο κοντά στα παιδιά μας στο πώς να χτίσουμε σχέσεις με τους γύρω μας που θα μας βοηθήσουν πραγματικά με ό,τι χρειαζόμαστε την κάθε ημέρα.

Είμαστε γονείς και αυτή η ιδιότητα μας μας φέρνει κοντά και μας δίνει δύναμη να πατήσουμε στα πόδια μας. Δύναμη τέτοια, όπου αν πέσουμε, θα ξανασηκωθούμε. Θα γίνουμε παράδειγμα στα παιδιά μας. Θα τους δείξουμε στην πράξη τη δύναμη της ομάδας, της συνεργασίας και τη δύναμη της υπομονής και επιμονής. Είμαστε γονείς, όλοι μας, και αυτό θα γίνει το σύνθημά μας, αυτό που θα μας προσδιορίζει τις αξίες μας και τον τρόπο δράσης μας, #ΕίμαστεΓονείς.

Σε ευχαριστούμε που μας ακολουθείς στο babyradio.gr, στη σελίδα μας στο facebook, στη σελίδα μας στο instagram και σύντομα θα ακούς τις online εκπομπές μας. Σε ευχαριστούμε που συμβάλλεις κι εσύ με το δικό σου τρόπο στο να πάρουμε απαντήσεις. Είμαστε ομάδα και #ΕίμαστεΓονείς.

Χαρούμενη ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ σήμερα ευχόμαστε σε όλους. Είναι ημέρα πραγματικής γιορτής.

Ο Μιχάλης Χριστοδούλου είναι σύζυγος και πατέρας 2 παιδιών στο Δημοτικό. Είναι υπεύθυνος του Κέντρου Ανθρωποκεντρικής Ενδυνάμωσης "Βάλε Χρώμα στη Ζωή" και ασχολείται με πολλά projects που βοηθούν τους ανθρώπους να εξελίξουν τις ικανότητές τους σε διάφορους τομείς της ζωής.