Σύνδρομο Χαϊλάντερ – Ο 26χρονος που δεν μεγαλώνει ποτέ (βίντεο)

syndrome708

Ο 26χρονος Hyomyung Shin είναι ένας νεαρός άντρας που πίνει μπύρα, βγαίνει ραντεβού και του αρέσουν τα κλαμπ το σαββατοκύριακο.

Αλλά δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη την εφηβεία γιατί υποφέρει από μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται «Σύνδρομο του Χάιλαντερ». Η πάθηση καταδικάζει το σώμα του να μεγαλώνει πολύ αργά, σχεδόν καθόλου.

Ο Σιν έχει ύψος 1.63 και το δέρμα του είναι μικρού παιδιού. Σε όσους δεν τον πιστεύουν, δείχνει την ταυτότητά του -Έχει γεννηθεί το 1989, στη Νότιο Κορέα.

Ξένο περιοδικό τον ακολούθησε ως το σπίτι του, μπήκε στην κρεβατοκάμαρά του. Έδειξε φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία. Έμοιαζε να μεγαλώνει κανονικά ώσπου έφτασε στην ηλικία των 10 ετών και σταμάτησε να ψηλώνει. Εξομολογείται ότι είναι ερωτευμένος με την Σκάρλετ Γιόχανσον και φοράει κοστούμι και γραβάτα για να βγει ραντεβού.

Παρά την κατάσταση του ο ίδιος λέει ότι είναι σε άριστη υγεία.

Ερευνητές αναφέρουν ότι όταν ανακαλύψουν το μυστικό του Συνδρόμου Χαϊλάντερ ίσως θα βρουν και το κλειδί για την «βιολογική αθανασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν θα πεθαίνουν, οι ασθένειες θα εξακολουθούν να μας βασανίζουν αλλά θα γερνάμε με αργότερο ρυθμό.

Δείτε ένα κομμάτι από τη ζωή του στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=_1u7HsJpHyA