Συνταγή από την Θράκη βάτος αχνιστός

Η συνταγή είναι της κ Κανέλα Λεμονάκη

Υλικά:

700γραμ. βάτο σε μερίδες
1 καρότο μικρό τριμμένο στον τρίφτη
1 μέτρια πατάτα βρασμένη+
1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
2-3 κομματάκια κόκκινη πιπεριά
2-3 λεπτοκομμένες φέτες ξερό κρεμμύδι
1 ντομάτα μικρή σε φέτες
3 ποτήρια νερό
1 κουταλάκι μουστάρδα
2 κουταλιές λάδι
αλάτι, πιπέρι

Πληροφορίες για το μαγείρεμα:
Σ’ ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ψάρι, το νερό, το λάδι.Βάζουμε το καρότο, την πατατα κομμένη φέτες ,την ντομάτα , το κρεμμύδι και την πιπεριά.Διαλύουμε τη μουστάρδα, περιχύ νουμε το ψάρι, βάζουμε το αλατάκι και το πιπέρικαι το βράζουμε σε μέτρια φωτιά 10 έως 12 λεπτά.Μπορούμε να το κάνουμε αφαιρώντας η προσθέτοντας κάποια λαχανικά και με λιγότερο η περισσότερο νερό κατά προτίμηση

Ευγενική χορηγία του emthrace.org στο babyradio