Υλικά:
- 150 γρ γλυκό κολοκύθι
- 200 γρ πατάτες, αποφλοιωμένες και κομμένες σε κύβους
- 150 γρ κατεψυγμένα μπιζέλια
- 75 γρ καλαμπόκι,
- 325 γρ λεμονόγλωσσα (ψάρι) , ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους
- 3 κουταλιές της σούπας γάλα
- 30 γραμμάρια παρμεζάνας, τριμμένο
- Χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
- Βάζουμε το κολοκύθι και τις πατάτες σε μια κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε 300 ml νερό. Καλύπτουμε με ένα καπάκι και στη συνέχεια βράζουμε για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε το καλαμπόκι, τα μπιζέλια και τη λεμονόγλωσσα. Καλύπτουμε ξανά με το καπάκι και συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν όλα τα λαχανικά και το ψάρι.
- Προσθέτουμε το γάλα και το τυρί και ανακατεύουμε στο μίξερ μέχρι να γίνει πουρές. .
- Προσθέτουμε τέλος το χυμό λεμονιού, ανάλογα με την προτίμηση.
Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή