Υλικά:
2,5 κουταλιές κακάο
2,5 κουταλιές βούτυρο
2 κουτιά μπισκότα ψιλοκομμένα (ή όποιο άλλο μπισκότο σας προτειμάτε και έχετε διαθέσιμο)
1 ποτήρι ζάχαρη άχνη
1 ποτήρι γάλα
1 ποτήρι αλεσμένα αμύγδαλα (προαιρετικά)
2 φακελάκια κουβερτούρα
Εκτέλεση Συνταγής:
Κτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Την κουβερτούρα τη ρίχνουμε σε ένα πιάτο. Ζυμώνουμε με το χέρι τα υλικά και δημιουργούμε μικρές στρογγυλές μπαλίτσες. Μια-μια μπαλίτσα την βάζουμε στην κουβερτούρα και τη στριφογυρίζουμε ώστε να καλύψει όλη την επιφάνεια. Στην συνέχεια, βάζουμε τα τρουφάκια μας στο ψυγείο να παγώσουν.