Υλικά:
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 30 γρ. στήθος κοτόπουλου, ψιλοκομμένο
- 450 ml βραστό νερό ή ζωμό
- 1 μικρή πατάτα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους
- 1 ώριμη ντομάτα καθαρισμένη και ψιλοκομμένη
- 1 καρότο
Εκτέλεση:
- Σοτάρετε το κρεμμύδι σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να πάρει λευκό χρώμα και να είναι μαλακό
- Ρίξτε το στήθος κοτόπουλου στο κατσαρολάκι να πάρει χρώμα
- Προσθέστε την πατάτα και καλύψτε με το νερό ή το ζωμό.
- Αφήστε τα να πάρουν μια βράση.
- Καπακώστε και αφήστε τα να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν (περίπου 15 λεπτά).
- Προσθέστε το καρότο και όποιο άλλο λαχανικό επιθυμείτε
- Προσθέστε την ντομάτα τα τελευταία δύο λεπτά.
- Πολτοποιήστε μέχρι να πάρει την υφή που επιθυμείτε
Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή