Υλικά:
- 60 γρ.ζυμαρικά
- 10 γρ. Βούτυρο
- 50 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 50 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδο, θρυμματισμένη
- 10 γρ. απλό αλεύρι
- Στη μύτη του κουταλιού φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 250 ml γάλακτος
- 30 γρ. παρμεζάνας, τριμμένο
- 30 g σπανάκι baby, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
- Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και στραγγίστε.
- Λιώστε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Προσθέστε το κρεμμύδι, καλύψτε με ένα καπάκι και σοτάρετε για 8 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει.
- Προσθέστε τα μανιτάρια και τηγανίστε για 3 λεπτά. Προσθέστε το σκόρδο και τηγανίστε για 2 λεπτά.
- Προσθέστε το αλεύρι και στη συνέχεια το γάλα, ανακατεύοντας μέχρις ότου πήξει. Προσθέστε το θυμάρι, το τυρί παρμεζάνα και το σπανάκι και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσουν.
- Ρίξτε τα μέσα στα στραγγισμένα ζυμαρικά.
- Πολτοποιήστε ώστε να πάρει την υφή που θέλετε
Καλή όρεξη!
Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή