Υλικά:
- 200 γρ. φρέσκο σπανάκι, πλυμένο
- 30 γρ. μακαρόνια κοχύλια
- 15 γρ. βούτυρο
- 2 κ.σ γάλα
- 2 κ.σ τυρί
- 4 κ.σ παρμεζάνα, τριμμένη
Εκτέλεση:
- Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Πλύνετε προσεκτικά το σπανάκι και μαγειρέψτε σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει.
- Στίψτε το ώστε να μην έχει νερά
- Λιώστε το βούτυρο σε ένα μικρό τηγάνι και σοτάρετε το μαγειρεμένο σπανάκι.
- Συνδυάστε το σπανάκι με το γάλα και τα τυριά και ψιλοκόψτε τα σε ένα επεξεργαστή τροφίμων.
- Ανακατέψτε με τα μαγειρεμένα ζυμαρικά.
Καλή όρεξη!
Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή