Συνταγή:Κουλούρια Θεσσαλονίκης !

Υλικά
1/3 από τη ζύμη για ψωμί

σουσάμι

Εκτέλεση
Φτιάξτε ζύμη ψωμιού και χωρίστε κομματάκια σε μέγεθος
μεγάλου καρυδιού.Ανοίξτε κορδόνια.

Περάστε τα από το σουσάμι,που έχετε προηγουμένως βρέξει,
ψεκάζοντάς το με λίγο νεράκι,για να κολλήσει καλά.

Κλείστε τα βρέχοντας ελαφρά στην άκρη.

Αραδιάστε σε ταψί.Αφήστε τα 20-30 λεπτά περίπου να
φουσκώσουν και ψήστε στους 180-200 βαθμούς μέχρι να
ροδίσουν.

Μπορείτε να φυλάξετε στην κατάψυξη,κλεισμένα καλά σε
σακούλες τροφίμων, όσα σας περισσέψουν……

Πηγή:magyreuontas.blogspot.gr