Σκεφτείτε καλά τα παρακάτω πριν γίνετε μαμά…

Σκεφτείτε καλά τα παρακάτω πριν γίνετε μαμά…

mother_child_dandelion_mood_55176_3840x2400

Πολλές γυναίκες έχουν το όνειρο να γίνουν μητέρες και αν είστε μια από αυτές θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε κάποια πράγματα.

Η ζωή κάθε γονιού και βέβαια μητέρας αλλάζει με ένα παιδί και πρέπει να σκεφτείτε πολλά πράγματα πριν κάνετε αυτό το βήμα. Δείτε τρία πράγματα που πρέπει να έχετε υπ’ όψιν…

1. Μην κάνετε το παιδί για να σώσετε τη σχέση σας

Αν σχεδιάζετε να κάνετε ένα μωρό για να σώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφο ή σύζυγό σας, είναι λάθος. Ο χωρισμός θα είναι προδιαγεγραμμένος αν η σχέση ή ο γάμος σας δεν έχει σταθερές βάσεις.

Οι ήρωες είναι παιδιά υπερηρώων! 

2. Σκεφτείτε πόσο θα αλλάξει η ζωή σας

Μπορεί με τον ερχομό ενός μωρού η ποιότητα ζωής σας να βρεθεί σε ένα διαφορετικό επίπεδο αλλά μπορεί να σας δυσκολέψει αρκετά και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Σίγουρα θα περιορίσει πράγματα που κάνατε πριν και θα πρέπει πριν αποφασίσετε να κάνετε παιδί να σκεφτείτε αν όντως είστε έτοιμες να τα στερηθείτε.

3. Να έχετε στο νου σας και τα μεγαλύτερα παιδιά σας

Αν έχει άλλο ή άλλα παιδιά θα πρέπει να υπολογίσετε και αυτά σε μία ενδεχόμενη νέα εγκυμοσύνη σας. Πρέπει να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν στην οικογένειά σας και κατά πόσο θα είστε σε θέση να τα φροντίζετε το ίδιο με το νεογέννητό σας.

http://baby.gr

Φυσιολογική σύλληψη: Τι πραγματικά συμβαίνει μέχρι να αποκτήσετε το μωράκι σας; (Βίντεο)

5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το μωρό που κυοφορείτε