Δείτε πόσες χρήσεις που δεν γνωρίζατε έχει το μαλακτικό ρούχων

Δείτε πόσες χρήσεις που δεν γνωρίζατε έχει το μαλακτικό ρούχων

Δείτε πόσες χρήσεις που δεν γνωρίζατε έχει το μαλακτικό ρούχων

Το μαλακτικό ρούχων χρησιμοποιείται από τους περισσότερους για να μαλακώνουν τα ρούχα αλλά και για να τους δίνουν όμορφο άρωμα.

Βρείτε μοναδικές προτάσεις & προσφορές για όλο το σπίτι – Χαλιά – Λευκά Είδη – Φωτιστικά – Έπιπλα

Το γνωρίζατε πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με πολλούς άλλους τρόπους μέσα στο σπίτι; Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε υπέροχες χρήσεις του μαλακτικού ρούχων που θα σας ενθουσιάσουν!

Μαλακώστε τα πινέλα

Μόνο με λίγο μαλακτικό και λίγο νερό μπορείτε να μαλακώσετε εύκολα και γρήγορα τις ξεραμένες από μπογιά άκρες των πινέλων σας.

Φτιάξτε αρωματικά φύλλα

Με μερικά φύλλα χαρτιού κουζίνας και λίγο μαλακτικό μπορείτε να φτιάξετε αρωματικά φύλλα με πολλαπλές χρήσεις. Χρησιμοποιήστε τα για να αρωματίσετε τα παπούτσια σας, τοποθετώντας ένα φύλλο σε κάθε παπούτσι, για να δώσετε υπέροχο άρωμα στα ρούχα σας αλλά και για να καθαρίσετε το λάπτοπ ή τον υπολογιστή σας.

Φτιάξτε σπρέι για να αρωματίσετε και ανανεώσετε τα υφάσματα Θέλετε να δώσετε μια μικρή δόση ανανέωσης στα μαξιλάρια, τα σεντόνια, τα κουβερλί, τα παπλώματα ή ακόμα και τα παλτό σας; Τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε νερό, μαγειρική σόδα, μαλακτικό και να ψεκάσετε με αυτό το μείγμα το ύφασμα που θέλετε.

Πηγή: spirossoulis.com

Το διαβάσαμε στο:topontiki.gr

Share.

Αφήστε το σχόλιο σας